1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Fine dobbeltrom med en dobbeltseng. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Lyst baderom med badekar eller dusj og wc, hårføner. Ingen uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2

Ettromsleilighet

Store og romslige leiligheter med moderne innredning. Dobbeltseng og mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. Minikjøkken med mikrobølgeovn og vannkoker. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Store, lyse bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong (visse innebygd), noen med utsikt over havnen og byen, eller ingen uteplass. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-4

Familierom

Lyse og romslige familierom med ett stort soverom og oppholdsrom. Dobbeltseng og mulighet for ekstraoppredninger i sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Store, lyse bad med badekar eller dusj og wc, hårføner. Balkong (noen er innebygde) med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2-5

Toromsleilighet

Romslige og fine leiligheter med moderne innredning. Ett stort soverom med dobbeltseng og kombinert oppholdsrom og minikjøkken med mikrobølgeovn og vannkoker. Mulighet for ekstraoppredning på sovesofa. TV. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Store, lyse bad med badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong (visse innebygd), noen med utsikt over byen og havnen. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-4 / 1-5