Noemia Resort

Noemia Resort

  • • Moderne leilighetshotell
  • • Basseng med barneseksjon

Noemia Resort ligger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda og tilbyr moderne toromsleiligheter. Dagene tilbringer du kanskje ved hotellets basseng eller du tar leiebilen og finner en idyllisk badevik eller rullesteinstrand. Om kvelden er strandpromenaden i Baska Voda stedet å være – restauranter og barer ligger på rekke og rad. Her avsluttes dagen med en spektakulær solnedgang.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Leiligheten var romslig, velutstyrt og ren. Treningsrommet var fint.
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Noemia Resort er et pent leilighetshotell der leilighetene ligger fordelt på tre mindre bygninger i rolige omgivelser i utkanten av Baska Voda. Bassengområde med barneseksjon i bassenget samt poolbar. Gratis solsenger og parasoller.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Hver av de tre bygningene har tolv leiligheter og i kjelleren er det et lite treningsrom og en garasje som er gratis for gjestene.

Nærmeste supermarked ligger ca. 100 meter fra hotellet og til bussholdeplassen er det ca. 700 meter. Til Baska Vodas sentrum er det ca. 500 meter og til stranda ca. 300 meter. Langs den koselige strandpromenaden i Baska Voda ligger det flere restauranter og barer.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Det ligger en fotballbane i nærheten og denne kan oppfattes som forstyrrende når det er kamper.