Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,9 av 10 Basert på 36 vurderinger
Total vurdering
 
7,9 / 10
Rengjøring
 
7,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
6,6 / 10
Mat og drikke
 
6,6 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,2 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Aud Inger,
Oslo

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2019-09-14


8 av 10

Jorunn Irene Stai,
Tananger

+
Fikk gratis vask av klær på hotellet, veldig fornøyd med servicen
-
Litt lytt mellom leilighetene

Bekreftet gjest: 2019-07-13


8 av 10

Mette,
Vassøy

+
Sentralt og veldig god service fra de ansatte . Hadde to roms leilighet med flott utsikt mot sjøen.
-

Bekreftet gjest: 2018-09-22


8 av 10

Lars Ivar,
Fredrikstad

+
Beliggenheten.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-07


9 av 10

Berit Palma,
Oslo

+
Flott leilighet og fin beliggenhet. Spiste ikke der så jeg vet ikke om maten var god.
-
Det stod i rommappen at det ikke var lov til å lage mat på rommet, men det var ovn og utstyr til å koke. Rart å ha kokekar dersom det ikke var lov å bruke. Dersom man liker noe varmt å drikke hadde det sikkert vært fint å hatt vannkoker på rommet. Jeg savnet det ikke.

Bekreftet gjest: 2017-09-30


9 av 10

Jorunn Marit,
Ski

+
Kort vei til stranden. Rent og fint. Hyggelig betjening og deilig frokost buffe
-

Bekreftet gjest: 2017-09-30


9 av 10

Oddvar,
Rådal

+
Som forventet. Bodd der en gang før. Flott, nyrenovert leilighet. Hyggelig og gjestfri betjening. Topp service. WI-Fi meget god. Stor forbedring siden i fjor.
-

Bekreftet gjest: 2017-09-23


8 av 10

Wilfred,
His

+
-

Bekreftet gjest: 2017-09-16


8 av 10

Stine,
Hagan

+
-

Bekreftet gjest: 2017-08-05


9 av 10

Peter,
Oslo

+
Leiligheten passet perfekt, med kjøkken/spisestue, soverom og en liten stue. Havvendt balkong. Stille og rolig. Behagelig spaseravstand til Hvar sentrum. Kort vei til vannet. Fint vær hele tiden.
-

Bekreftet gjest: 2017-06-10


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 3,5/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

64% anbefaler hotellet

181 vurderinger
Utmerket
 
49
Veldig bra
 
73
Bra
 
38
Mindre bra
 
13
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

01.06.2017

Innlegg av phidas34 Oslo, Norge

Passet oss utmerket

Pharia hadde alt vi behøvde. Det ligger 15 minutters spasertur fra Hvar sentrum, på en ås. Langs veien kan man stoppe og bade flere steder. Leiligheten vår hadde tre rom: kjøkken/spisestue, stue og soverom. Pluss entre og balkong mot havet. Kjøkkenet velutstyrt. SupeRmarked 100 meter unna. Frokosten på hotellet er utmerket, resepsjonen hjelpsom. Alt er rent og fint. Anbefales!

 
04.08.2016

Innlegg av 685_sea Oslo, Norge

Bra 3-stjerners leilighetshotell

Vi er en familie med to voksne og to tenåringer. Bodde her tre netter i en standard leilighet med sjøutsikt. Leiligheten var stor og romslig og akseptabelt rengjort. Ekstrasengen er en sovesofa som ikke var spesielt behagelig, men for tre netter gikk det greit. Daglig rengjøring med skifte av håndklær. Det er mulig å leie badehåndklær for 15 kuna pr dag. Aircondition i vår leilighet fungerte svært dårlig- mye lyd, men lite avkjøling. Vi sa fra om dette i resepsjonen og fikk da låne en gulvvifte. Alle de ansatte vi møtte var veldig hyggelige, imøtekommende og service-minded. Beliggenhet: et lite stykke unna "sentrum" av Hvar, ca 10-15 minutter å gå. Stille og rolige omgivelser. En liten matbutikk få meter fra hotellet. Kort vei til fantastiske bademuligheter med krystallklart vann. Det er mulig å leie solsenger/parasoll ved klippene like nedenfor hotellet. Her er det badetrapper som gjør det enkelt å komme opp av vannet. Anbefaler badesko siden det er mye kråkeboller i vannet og spisse/taggete svaberg som et veldig vonde å gå på. Dette er ikke noe luksushotell, men vi synes vi fikk det som er å forvente av et tre-stjerners hotell.

 
09.07.2016

Innlegg av Stig N

Misfornøyd

Dette hotellet, er noe vi aldri mere kommer til å bo på, de kommer ikke å rydder rommet etter 09 om morgenen, sliter du med at du trenger AC kan du ikke bo her det er gammelt og slitt og virker svært dårlig. Betjeningen er OK. Utsjekking er kl 10 om morgen litt for tidlig når du er på ferie. Hjelpsomme med å finne båt men tenker lite på at uc er 10 og sender deg på båt flere timer etter. Stedet er vel ikke dyrt men ikke verdt pengene. God ferie Folkens😂😂

 
04.09.2015

Innlegg av Nils Gjermund N Røros, Norge

Det er på de små hotellene servicen blir skikkelig god og personlig!

Vi har tilbragt en uke på fantastiske Hvar, blant annet for å feire bryllup for Annes datter Maria og hennes Nino. Framfor et av større hotellene valgte vi Aparthotel Pharia, som har både leiligheter og rom. Vi hadde en standard junior suite med havutsikt og balkong - og det var på plass! Gode rom, rent og fint - kjøleskap og det meste på plass. papirservietter på badet og en vannkoker hadde gjort seg. For rom er frokost inkludert, og den var faktisk overraskende bra - man kunne bestille egg, omelett etc. fra en av de hyggelige ansatte og spise på en behagelig terasse. Fin gangavstand til sentrum, bare et "spøtt" ned til havet og strandpromenaden, dog er det mer svaberg og trapper til sjøen enn barnevennlig strand på denne siden. Svært hyggelig personale uansett dag eller tid på døgnet og døgnbetjent resepsjon. ACen var behagelig støysvak på vårt rom og fungerte bra, selv om det var varmt i vår uke. Den store fordelen ved et slikt hotell er at man får nærhet til personalet og at den personlige servicen virkelig er personlig! Vi skal tilbake til Hvar, somer så vakkert og variert, og vi vil helt sikkert vurdere Pharia. Når man kommer med kofferter etc. anbefales taxi, for det er jo en marsj fra havnen til hotellet, men for øvrig er jo denne turen en opplevelse i seg selv - man går forbi både Hulabarer og flotte restaurant- og hotellanlegg på en vakker vei til sentrum

 
15.08.2015

Innlegg av Ingri R

Flott beliggenhet

Hotellet har en flott beliggenhet bare 15 minutters gange fra sentrum og 3 minutter til stranda. Vårt rom hadde flott sjøutsikt. Vi fikk mye for pengene her i forhold til andre hotell på øya. Stor suite med stor balkong. Hotellet har en enkel standard og de som jobber der er veldig behjelpelige.