1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
6,7 / 10
Service
 
8,9 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
6,4 / 10
Rom / leilighet
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,4 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Audhild,
Hamar

+
Veldig bra bungalower
-
finn en ny guide

Bekreftet gjest: 2018-09-13


9 av 10

Anita,
Bergen

+
Beliggenheten
-
Kunne gjerne vært vask av bad og ikke bare skifte av hånkle og dopapir 2 ganger i uken.

Bekreftet gjest: 2018-08-15


9 av 10

Charlotte,
Tromsø

+
Fantastisk service og hyggelige ansatte
-
Rengjøring mer enn 1 gang pr uke

Bekreftet gjest: 2018-08-15


9 av 10

Wenche,
Randaberg

+
Rolige omgivelser kort vei til strand
-
Rengjøring. På 2 uker ble ikke bad, toalett og gulv vasket i det hele tatt.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


5 av 10

,

+
Kort vei til Strand.
-
Bedre aircondition

Bekreftet gjest: 2018-08-09


10 av 10

May ,
Sortland

+
-
Litt oftere rengjøring m tanke på skifting av handuker

Bekreftet gjest: 2018-08-08


5 av 10

Lisbeth ,
Averøy

+
Vi bodde i bungalower, ikke hotell. Flott service der
-
Å kunne kjøpe seg mat på plassen , restauranten virket som kun for de med all inklusive kunder.... i resepsjonen solgte de is, de kunne godt ha solgt drikke og småting å spise på. Veldig mørkt å gå langs veien til butikken, og ikke gangvei. Skummelt å gå.

Bekreftet gjest: 2018-08-08


6 av 10

Børre ,
Sortland

+
Utenfor sentrum, ikke trengsel med stranden.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-08


8 av 10

Frode,
Trøndelag

+
Fine bungalower med to greie soverom, to enkle bad med dusj og oppholdsrom i midten. Moderne og enkle i stilen. Fin uteplass utenfor til bespisning og avslapning på kveldene. Personalet var veldig behjelpelig med bestilling av minibuss til ulike utflukter og sørget for enkel kommunikasjon med buss/taxiselskapene.
-
Bør tilstrebes en gangvei fra plassen til nærmeste butikk. Selv med lav fartsgrense ble det kjørt for fort og når du må gå i veien med barn føles ikke dette trygt. Det er heller ikke belysning på veien, så måtte bruke lykt for å bli sett.

Bekreftet gjest: 2018-07-21


8 av 10

Asbjørn ,
Sandnes

+
Nærhet til strand+ promenade og butikk.
-

Bekreftet gjest: 2018-07-18


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 5/5 Verdi
 • 5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

109 vurderinger
Utmerket
 
74
Veldig bra
 
28
Bra
 
5
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

11.06.2018

Innlegg av szilviatatar Gjøvik, Norge

Veldig bra!

Vi er her i Croatia for første gang. Beach Village passer perfekt til alle som er med eller uten barn. Både matbutikk og sentrum er veldig nær. Flotte muligheter for å slappe av eller å ha en aktiv ferie. Personalet er veldig snilt i alle avdelinger, de fikser alt vi ønsker. Vi koser oss masse her 😍 Anbefales! Tusen takk

 
26.06.2017

Innlegg av Lill-ThereseH Tennfjord, More og Romsdal, Norway

Flott "hytte" landsby

Vi var her en uke, og fikk god service, hadde alt vi trengte og veldig sentral beliggenhet. Ikke noe 5* hotell, men ren hytte med liten uteplass, tilgang til grill, vaskerom, basseng, minigolf, TV, Wifi (litt ustabilt), aircondition, gåavstand til strand og sentrum (med fergeforbindelse til Split) og matbutikkene Lidl og Konsum. Vi leide bil en dag og kjørte til Zlatni Rat stranda i Bol, det anbefales. Her er litt intimt (man er tett på naboene) og også lytt mellom hyttene, så om man vil ha det helt privat er ikke dette noe. Sengene var ok, ikke mer eller mindre. Ta med håndklær til stranda, det medfølger kun ett lite og ett stort per pers som er Ok til dusj. Ett annet must er badesko til stranden; den består av "grus". Man får kjøpt i sentrum om man ikke har. Frokostbuffeten var ikke noe for oss.

 
13.06.2017

Innlegg av heidichristine0 Oslo, Norge

Billig men topp

Veldig barnevennlig, nær sjøen, har alt man trenger. Stedet har egen grill og det er perfekt med Lidl 200 meter unna. Topp service. Bonus at man bruke fasilitetene gratis til søster- resorten på andre siden av supertar. Vi brukte bassengene og tennisanlegget

 
18.07.2016

Innlegg av persteinark Kristiansand, Norge

Ferie

Vi var en familie på 4 stk som bodde i mobile Home en hel uke. Fantastisk plass å bo, lett å spasere inn til sentrum. I tillegg så var de kun 50 meter ned til stranden, hvor det også var en liten isbar. Personale var veldig service vennlig under hele oppholdet, så dette kan anbefales. Vi kan ikke gi helt full slår, da vi hadde klær til vask i felles vaske maskin i vaskeriet og da vi skulle hente klærne var de søkk borte. Personalet prøvde å hjelpe oss, de kunne ikke finne klærne. Bortsett fra det med klærne som ble borte under vask, var oppholde helt perfekt og kan absolutt anbefales.

 
15.08.2019

Innlegg av jod2014 Cambridge, Storbritannia

Wonderful place to stay

We've just returned from a lovely family holiday at Waterman Beach Village. It is in a great location a pleasant 10 minutes walk from the centre of Supetar and with a quiet beach (we thought it was the nicest in town) two minutes walk away. The bungalows were well kitted out and very clean. The pools were nice and the kids enjoyed playing giant chess. Service was excellent - unobtrusive but very helpful when you needed any assistance. Breakfast was lovely - lots of choice. We had dinner one night and used the snack bar one lunchtime and both were good. You can also use all the facilities at the Waterman Supertras resort at the other side of town. It was very hot when we stayed so we appreciated being able to swim in the cool pools there on a couple of afternoons. We really liked Supetar - nice to wander around and some good restaurants. We particularly liked Palute, Konoba Lus and Konoba Vinotoka.