Waterman Beach Village Bungalow

Waterman Beach Village Bungalow i Supetar på Brač tilbyr enkle, fine campingbungalows med egen uteplass og mange aktiviteter rett utenfor døren.


Rom/leiligheter

Treromsleiligheter i campingbungalower for 2-6 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Pent og opparbeidet område på campingplassen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 600 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Waterman Beach Village Bungalow er et fint anlegg som ligger ved havet i Supetar på øya Brač. Denne fine og velholdte campingplassen tilbyr det meste for en herlig ferie ved havet. Bungalowene rommer opptil 6 personer og bassengområdet har barnebasseng, solsenger og parasoller. Fem minutter unna ligger rullesteinstranden med krystallklart turkist vann. På stranden er det solsenger mot avgift.

Bufférestauranten Sunset Point ligger midt i campingbyen og har en herlig utsikt. Her serveres frokost og middag. Restauranten har to terrasser og byr på tradisjonell, hjemmelaget kroatisk mat. Mulig å bestille pizza til henting. Det ligger en liten lekeplass ved restauranten.

Gratis WiFi. Vaskerom som er gratis for campingens gjester, vaskepulver må du selv sørge for. Ca. 150 meter utenfor campingen ligger supermarkedet LIDL og ca. 650 meter unna ligger den hyggelige havnebyen Supetar.

Ved inngangen til campingen ligger aktivitetsområdet Mika's Park med bordtennis, minigolf, boccia med mer.

Måltider

  • Ingen måltider inkludert
  • Frokost mot tillegg