Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9 av 10 Basert på 179 vurderinger
Total vurdering
 
9,0 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,2 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Service
 
9,2 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Det er første gang vi er i Kroatia og Vi har hatt 2 opphold på dette hotellet i år. Mai/juni og nå i september/oktober. Årsaken til å velge samme hotell var stillheten, nærheten til sjøen og nyte trafikken med alle båtene ut og inn av småbåthavna.
-
Hotellet for vår del var bra, men hotellbeskrivelsen på Apollo.no må oppdateres. Det fremgår ikke at hotellet er uegnet for rullestolbrukere og gjester med dårlig mobilitet på grunn av alle trappene. Hotellet er i seksjoner i terrenget. Det er ikke mulig å bevege seg noen steder på hotellet/området uten at du må bruke trapper. Hotellet kunne med fordel beskjære noen av trærne som skygger for basseng og området ved sjøen.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-10-05


10 av 10

+
Synes alt var bra. Rent og pent. Hyggelig betjening. God mat. Vi bodde i 4. et. uten heis, men vi tok det som en trim. Dessuten fikk vi god hjelp med koffertene. Vi hadde det så fint på baksiden med furuskogen som nærmeste nabo. Dette var jo slutten på sesongen så det var stille og rolig.
-
Nei det vet jeg ikke. Men det er kanskje viktig å presiseere at det ikke er heis, for de som er dårlig til beins.' Men det var kanskje informert om det, husker ikke. Jeg vil gjerne tilbake. Da blir det å leie sykler.

Bekreftet gjest: 2019-10-05


2 av 10

+
Frokosten og servicen fra personalet.
-
Ikke sol forhold p.g.a. Trer og sygge fra disse.Veldige dårlige bade muligheter.Kommer ikke til bake dit.Er skuffet!

Bekreftet gjest: 2019-10-03


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-26


7 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-26


10 av 10

+
sengen og frokosten
-
pizzamenyen. verste pizzaen jeg har smakt! ellers er hele menyen til hotellet toppen.

Bekreftet gjest: 2019-09-26


7 av 10

+
-
Muligheter til å leie leilighet lengre når avreise er seint på dag

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2019-09-21


10 av 10

+
Utsikt, service, renhold og frokost
-

Bekreftet gjest: 2019-09-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Sovekvalitet
  • 5/5 Rom
  • 5/5 Service
  • 5/5 Verdi
  • 5/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

79 vurderinger
Utmerket
 
50
Veldig bra
 
22
Bra
 
7
Mindre bra
 
0
Dårlig
 
0

Fem siste vurderinger

07.08.2019

Innlegg av kentj614 Trondheim, Norge

Perfekt for rolige par!

Vi, et bare i 30-årene, bodde på hotellet i to uker. Vi storkoste oss! Personlig anbefaler jeg å bo på plan to eller 3. Bor du på plan fire får du ingen utsikt fra rommet og må til en stor felles uteplass for å kunne sitte ute. Vi var så heldig å få bo i et anneks hvor vi storkoste oss i to uker. Betjeningen og servicen var helt super. Guttene i baren og servitørene var fantatiske. Helt supert! Tenker man å benytte spa, vil jeg heller bruke noen andre enn de som er tilknytt hotellet. Jeg hadde to behandlinger der og de var en nedtur. Vi gir både hotellet og Milna våre beste anbefalninger! :)

 
08.07.2019

Innlegg av Flabbefaa Brac Island, Kroatia

Fredelig og fint hotel

Reiste hit med kjæresten i Juli og vi ble ivaretatt fra første stund. Baggasje ble fraktet til døren og kald champagne ventet i resepsjonen. God mat på både frokostbuffeten og kveldens a la varte meny. Flinke på drinker er de også. Passer for folk som foretrekker et rolig og avslappende hotell tett på sjøen.

 
28.07.2017

Innlegg av PerA231 Sørum, Norge

Nytt hotell med potensiale

Hatt en flott ferie I Milna. Reise med et vennepar. Hotellet har ikke heiser og det er 107 trapper til øverste leilighetsnivået så egner seg dårlig for personer med nedsatt helse. Hotellet er nyåpnet og personalet trenger nok noe mer opplæring i å " se kundene". Unødvendig å skulle signere for drikke etter hver servering, dette kunne vært samlet når middagen var over. Vi ble spurt om det var forbedroinger vi ønsket fra kjøkkenet og de ble etterkommet raskt. Ikke veldig bra kjøkken men helt ok frokoster og middager ( buffet). Milna er en koselig landsby som ligger en kort spasertur unna. Meget hyggelig sted. Som ellers I Kroatia er det ikke strender med sand, men berg og stein. Anbefaler badesko. Hotellet hadde egen uteplass for gjesten nede ved havet og et lite basseng et nivå opp

 
09.01.2020

Innlegg av GypsyEdinburgh Edinburgh

Lovely and relaxing break

Lovely quiet break with great service, not much to do but we didn’t want to do much! Staff were very helpful, pleasant and attentive. Plenty of restaurants and bars within walking distance of the hotel.

 
23.10.2019

Innlegg av Ian B

Quiet well positioned hotel. Good views of the boats saling back and forth

The Hotel staff were friendly and helpful, speaking perfect English and they dealt with questions very quickly. We had a suite at the top of the hotel, it had double glazing and we could hear no noise at all from the harbour. The spa was excellent, my wife enjoyed it. The room was clean and had a good view over the inlet. The breakfast was good, a buffet mixing hot and cold. We did not eat in the restaurant, as we had B&B only. You have access to the pools at the other Osam Hotel and my only regret is that we did not visit that hotel until the last day. It had a better pools and they are accessible with a 30 minute walk. Staying in Milna is the best option as it is quieter, and using the other hotel facilities if you want a larger pool.