1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,5 / 10
Rengjøring
 
8,4 / 10
Service
 
8,4 / 10
Fasiliteter
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
9,0 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,2 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

,

+
De hadde veldig bra opplegg når det kommer til aktiviteter
-

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

,

+
Maten og fine leiligheter. Bassengaktiviteter for barn å voksne.
-
Lite som skjer for ungdom, manglet bl.a. minigolfball til å spille minigolf med, ikke å få kjøpt heller!! Viktig da det er langt unna tettstedet Milna. Litt støyende musikk ved bassenget hele tiden.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


9 av 10

Cecilie ,
Stokmarknes

+
Tilgjengelighet på det meste. Ryddig og rent hotellområde. Egentlig veldig bra.
-
Veldig ofte kaffe kø. Dette kunne vært gjort noe med.

Bekreftet gjest: 2019-07-24


6 av 10

,

+
Trykt å være dær
-
Alt for dårlig info om stort sett alt.

Bekreftet gjest: 2019-07-17


8 av 10

Tom,
Bergen

+
Flotte områder og bassenger. Barna storkoste seg Flotte bryggeanlegg, bade og aktivitetsmuligheter i sjøen. Flotte parkområde. Flotte luftige omgivelser. Gode senger Avreisedagen fikk vi all inclusive frem til vi reiste med buss. Fikk dusjmuligheter selv etter utsjekk.
-
Apollo organiserte reisen fra Split til hotellet på en fortreffelig måte. Dette hadde vi en liten bekymring for, men det gikk veldig bra. Litt mer info om reisen på Apollo sine sider. Støydemping i matsalen. Støy i buffetrommet gjorde det uutholdelig å sitte inne. Noen støymatter i taket hadde hjulpet mye. Litt større utvalg i kiosken Tredemølle i gymmen, da det til tider ble veldig varmt ute:-)

Bekreftet gjest: 2019-07-06


10 av 10

Tone,
Drøbak

+
Beliggenhet, topp service av ansatte på hotellet,
-
Matkø.... spise på forskjellige tider? Deilig mat, flere steder og hente kaffe/ drikke for å få mindre kø.

Bekreftet gjest: 2019-07-04


9 av 10

Irene,
Bergeb

+
Serviceinnstilt personale.
-
Litt mer utvalg i butikken.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


9 av 10

Annette,
Ålesund

+
Svært rent å fint på rommene... ryddig å fint utenfor også... god service å hyggelig personal. Svært hyggelig hun som står å lager omelett hver morgen. Ekstra stjerne til henne. Håper noen kan gi henne ekstra credit.
-
Middagen var kjedlig å ikke noe særlig. Gjikk sulten derifra. Selve frokosten var veldig bra. Svært fornøyd. Skulle ikke vannet ut brusen å juicen så mye.... smakte ingenting.... betaler tross alt dyre dommer for ferien å maten. Ønsker også bedre koordinering med tanke på transport... mye forsinkelser å tull på vei frem. Kom ikke frem før midt på natten. Svært tungt for 3 unger å komme frem kl 02 på natten istedenfor kl 22. Ikke kjekt..... savner også informasjon om aktiviteter/ utflukter. Vi fant ikke ut før siste dagen at det gjikk båt fra milna til var.... Skulle gjerne fått den informasjonen før siste dagen.

Bekreftet gjest: 2019-06-29


6 av 10

,

+
beliggenhet
-

Bekreftet gjest: 2019-06-15


9 av 10

Grete,
Kristiansand

+
Aktivitetsledere som underholdt barna gjorde en helt fantastisk jobb. De burde få mer oppmerksomhet. De lekte og underholdt barna hele dagen. De gjorde oppholdet vårt. Takk!
-
Buffetrestauranten og utvalget

Bekreftet gjest: 2019-05-25


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Sted
 • 4,5/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

0% anbefaler hotellet

224 vurderinger
Utmerket
 
98
Veldig bra
 
63
Bra
 
37
Mindre bra
 
14
Dårlig
 
13

Fem siste vurderinger

20.06.2019

Innlegg av Therese L

Flott resort

Resotern er moderne og delikat. Bassengene og fellesområdne er innbydende. Vi hadde ikke problemer med å få solsenger. Hadde massasje og pedikyr, var helt topp 👍 Det går gratis buss til Milna 4 ganger om dagen. Anbefaler all Inclusive da det er 2 km til nærmeste resturant (selv om man kan bli litt lei av maten). Skulle også ønske at drikke utenom måltider ble servert i noe annet enn engangsglass i plast. Vi hadde problemer med munkelus og edderkopper i leiligheten, oppimot 20 stk bare på badet. Noe som gjorde at vi brukte litt tid hver dag på å fjerne dem, da renholdere ikke gjorde det.

 
20.09.2018

Innlegg av Ubo076 Stavanger, Norge

Mye bra

Svært god service. Du må ha all inclusive, er lite (ingenting) i nærheten. Maten er god, drinkene er gode, betjeningen er hyggelig. Vinen var ikke god og heller ikke cola light. Rene og fine rom. Fungerer for barnefamilier. Er mest for bading og avslapping. Det er ikke kjøpepress på dette stedet. Er svært langt unna flyplass

 
26.08.2018

Innlegg av Hans-Are Lørenskog, Norge

Fint hotell, flott strand, men litt skuffende mat

Et nytt og moderne hotell som ligger for seg selv, ca 2km fra Milna. Vi hadde et fint rom med utsikt over havet, nytt og moderne. Vi tilbrakte late dager på klippene helt nede ved vannet. For gjester med små barn passer nok et plass ved et av bassengene bedre. Vi har tilbrakte mange ferier på all inclusive hoteller, noen med veldig bra mat, andre med ikke fullt så bra servering. Waterman Milna havner dessverre et stykke ned på lista hva gjelder maten. Restauranten var kantine-preget med køer og litt kjedelig mat. Vi hadde forventet bedre servering på et 4-stjernes hotell.

 
16.08.2018

Innlegg av wozziwow Mo i Rana, Norge

Sommerferie

Nytt hotellområde som ligger nydelig til. To bassenger for voksne og svømmedyktige barn, ett for barn. Egen brygge ved sjøen med flere aktiviteter for svømmedyktige. Ligger snaut 2 km utenfor den vakre lille havnebyen Milna som har flere spennende restauranter, samt noen meget sjarmerende små utsalgsteder. Det går buss fra hotellet til Milna noen få ganger om dagen. Hotellet er beskrevet som ett 4-stjerners All-Inclusive hotell, det er jeg definitivt ikke enig i. Til det er maten og organiseringen rundt denne alt for dårlig. Spesielt middagsbuffeten var svært skuffende. Denne ble servert i en spisesal med ett vanvittig støynivå, maten var ofte kald og kjip. Vi ble invitert på Barbecue Night i restaurantens 2.etg. en kveld, der fikk vi servert kjøtt som aldri hadde sett en grill, skuffende. Vi måtte dra flere kvelder til Milna for å få noen skikkelige matopplevelser. Det er ca. 50-70 franskmenn på hotellet til en hver tid, disse får egen underholdning på fransk fra en scene midt på området nesten hver kveld. Dette kan være svært sjenerende for de andre gjestene. Mange vi møtte reagerte i hvert fall på dette. Treningsrommet består av flere defekte apparater, styr unna. Prøvde å gi beskjed om dette, men ikke noe ble gjort. Til slutt vil jeg si at dette er det desidert flotteste og reneste hotellet jeg har bodd på i en slik setting. Området er rolig og barnevennlig, men 14 dager ble litt for mye.

 
15.07.2018

Innlegg av annw77 Hareid, Norge

Nydelig hotell med vakker beliggenhet

Et nytt hotell (2017) som ligger litt utenom sentrum i Milna. Gratis shuttlebus til Milna kl 9, 12, 15 og 18. All inclusive-hotell med buffet til alle måltider. God mat, selv om man etter en uke blir litt lei av noen av rettene. Litt variasjon fra dag til dag, og det var aldri tomt for noe mat på buffeten. Ute er det 2 basseng og et barnebasseng, godt med solsenger både ved basseng og ned mot badebrygga ved havet. Kort mellom hav og basseng. Flere aktiviteter å velge mellom, uten ekstra kostnad. SUP-brett, kajakk, bueskyting, minigolf, fotball, boccia.... God service, fin blanding av nasjonaliteter blant gjestene. Rene rom med god plass. Vi bodde i bungalow med 4-6 store hotellrom i hvert bygg. God aircondition og raskt internett. Eneste mangel er faktisk håndtak på innsiden av dør til bad. Fancy, men upraktisk å ikke kunne stenge døren.