Gava Waterman Resort Milna

  • • Moderne og fint
  • • Fasiliteter og aktiviteter for hele familien

Velkommen til Gava Waterman Resort Milna på Brač. Rommene er fordelt på hovedbygningen og bungalowene som ligger spredt rundt på hotellområdet. Bassengområde med barnebasseng, badebrygger og aktiviteter i vann og på land.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom i bungalow for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Island Bungalow for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Toroms suiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Toroms suiter for 4-6 personer, hvorav 2 barn. Pool Bungalow (sommeren 2020) for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Helhetsinntrykket var meget bra. Serviceinnstilt personale. Flotte omgivelser. Stor leilighet med...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 150 m
Til sentrum: 1,6 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gava Waterman Resort Milna er et moderne hotell som ligger i et frodig område på Brač. Hotellet består av en hovedbygning med resepsjon, lobby og trimrom samt en sidebygning med bufférestaurant. Bungalowene ligger spredt i hagen.

Bassengområde med flere basseng, ett er infinitypool og ett er barnebasseng, hvor det tilbys gratis solsenger og parasoller. Håndkleservice mot depositum. To poolbarer. Privat brygge med badetrapp for hotellets gjester som ligger ca. 150 meter fra hotellet. Ca. 60 meter fra brygga er det et område med gratis solsenger og parasoller. Man kan også bade fra klippene.

Nybygd spa med innendørsbasseng og badstue, samt massasje mot avgift. Gratis trimrom og multicourt, der man kan spille fotball, basketball og badminton. Gratis aktiviteter som minigolf, bordtennis og boccia. Barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelskspråklig personale.

Gratis WiFi på hele hotellet. Nivåforskjeller inne på hotellområdet. Lekeplass. Butikk. Gratis hotellbuss til Milna sentrum (ca. 1,6 kilometer) til faste tider og plassreservasjon. Lokaltrafikk.

Måltider

All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00
  • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.00
  • Middagsbuffé kl. 19.00-21.00. Tre ganger i uken er det temakveld (kroatisk, meksikansk og dalmatisk).
  • Middag med lokale retter en gang pr. opphold, bordreservasjon kreves
  • Iskrem kl. 10.00-18.00
  • Ettermiddagskaffe/-te og kake kl. 15.30-17.00
  • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, drinker og mineralvann kl. 10.00-00.00
  • Fire ggr/dag tilbys buss t/r Milna by

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.