1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,3 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,2 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,0 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

,

+
Frokosten
-
Når ein bestille med Balkong så ikkje utlever den med dårligaste utsikt.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


6 av 10

Trude,
Stavanger

+
Alltid varmt vann, knallgod frokost, bra rengjøring.
-
Bedre madrasser/senger. Rengjøring av bassenget. Lenger matservering i poolbar.

Bekreftet gjest: 2019-07-10


9 av 10

Numedal,
Buskerud

+
God frokost og middag. Opplevde atmosfæren på hotellet som veldig rolig, selv ved mange mennesker. Ekstra fint med enkel mat som var satt fram på rommet ved ankomst (var på hotellet ca 01.30)
-

Bekreftet gjest: 2019-06-27


7 av 10

,

+
Ingen beste, da det var soul uke så var det helt pyton, Apollo burde absolutt informert om det da æ bestilte, vare fest og fyll, og vi hadde med en 2 åring!
-

Bekreftet gjest: 2018-10-06


8 av 10

Birgirth,
Ålesund

+
God frokost, fin beliggenhet.
-
Slitte tepper på rommet. Kvalmende , parfymert lukt i gangene i vår fløy. Mulig rengjøringsmiddel eller fra støvsugeren.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


9 av 10

Monica,
Heggedal

+
Rent, hyggelig betjening og flott frokostbuffet
-
Stuepikene kan godt la være å slamre med dører og starte støvsugeren en times tid.

Bekreftet gjest: 2018-08-23


7 av 10

Synnøve,
Stavanger

+
Plassering nær stranden
-
For mye støy. Det vil si høy musikk og aktivitet ved bassenget. Franske turoperatører ledet aktiviteten, og til tider oppførte seg som DJ. Veldig forstyrrende og irriterende.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


10 av 10

Trude,
TYSNES

+
Frokostbuffet
-
Glutenfrie produkter, mye bassengunderholdning foregikk på fransk.

Bekreftet gjest: 2018-08-08


8 av 10

Hege,
Senja

+
Beliggenhet, mat
-
Kunne vært mer som ble solgt i den lille kiosken, f.eks brus og vann.

Bekreftet gjest: 2018-07-25


8 av 10

Inger,
Molde

+
Nær havet.
-
Noe forstyrrende med aktivitører som roper på Frans hele dagen. Hadde vært greit om de tok en pause i løpet av dagen.

Bekreftet gjest: 2018-07-25


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

914 vurderinger
Utmerket
 
421
Veldig bra
 
338
Bra
 
103
Mindre bra
 
32
Dårlig
 
21

Fem siste vurderinger

17.07.2019

Innlegg av RKL911 Sandnes, Norge

Noe bra, noe dårlig.

Har hatt 4 overnattinger på dette hotellet. Såkalt «junior suite med balkong og delvis sjøutsikt» Rommet er stort og romslig med eget soverom og to bad. Det ene med dusj/badekar. To balkonger som ligger side om side, men med vegg mellom. En noe rar løsning. Rommet trenger en stor oppgradering, da det på ingen måte ligner det som presenteres på websiden. Vi bodde i første etasje, og det er tidvis mye støy fra nattklubben som ligger i hotellets underetasje. God frokost med godt utvalg. Veldig bra treningsrom og en stor spa avdeling med innendørs basseng. Bowlingbane i underetasjen og golfsimulator i foajé. Fin beliggenhet med ca hundre meters gange til hotellets egen strand. Litt langt å gå til sentrum, men strandpromenaden er fin. Noen deler av hotellet er oppgradert og flott, mens andre begynner å dra på årene. Bassengområdet har som vanlig for få solsenger, og man må være tidlig ute for å få plass her. Bassenget er litt slitent med løse fliser rundt om. Renholdet av bassengområdet er heller ikke på topp. Lite informasjon når man sjekker inn, og det er ikke akkurat intuitivt hvordan man får tak i håndklær osv. En veldig tungvint løsning.

 
11.08.2016

Innlegg av 481martek Tromsø, Norge

Stort og fint hotell

Hotellet er rent, med daglig skift av hånduker og rengjøring. Vil anbefale å ha frokost på hotellet, det er en stor buffe med masse utvalg. Hotellets spa var profesjonelt og hadde dyktige terapauter. Medisinskmasarsje var fantastisk! Eneste ulempe er at hotellet ligger et godt stykke fra flyplassen.

 
07.07.2016

Innlegg av Johanna L

Bra beliggenhet, dårlig mat og slitsomt personale

Hotellet ligger fint til, rett ved strandpromenaden og havet. Frokosten var ok, men lav kvalitet på lunsj og middag. Anbefaler å spise på de koselige restaurantene inne i byen. Taverna Riva og Gradele Bistro er to gode alternativet med herlig mat! Bassengområdet er trangt i høysesong, og du må tidlig opp for å sikre solsenger. Det vi opplevde som verst på hotellet var all bråk og støy fra personellet, som gjorde desperate forsøk på å hele tiden aktivere gjestene. De tok ekstremt mye plass på dagtid, og det som var ment å være underholdning ble bare irriterande og slitsomt for gjester som ikke ønsker å delta på arrangerte aktiviteter a la charter-hotell fra 90-tallet. Hotellet har et godt potensiale med gode rom og beliggenhet, men velger en profil som skriker charter. Vil du har middels til lav kvalitet på maten, og støy fra ungdommer som jobber der er dette hotellet for deg. Søker du et hotell med kvalitet og deilig bassengområde bør du lete videre.

 
22.05.2016

Innlegg av theresetungland Stavanger, Norge

Et fantastisk sted !!! ♡

Utrolig deilig hotell ! Det lukter godt ... det er rent og hotellet har ALT! God frokost buffe , mat og bar.. nattklubb å et nydelig spa! Må være noe av det nydeligste og di har di beste behandlingene . Jeg hadde aroma massasje , ansikst behandling .. faring av øyenbryn og anti cellulite massasje! Beste jeg noen gang har gjort .. di er utrolig dyktige ! Anti cellulite massasjen er ikke for di som ikke tåler en god støyt! Det var vondt men utrolig effektivt. Alt på hotellet er BRA ! Alle som jobber er hyggelige. Virkelig verdt en reise hit. Ligger rett med Zlatni Rat som er et veldig stort pluss !!! ♡

 
21.05.2016

Innlegg av hajkm Hikkaduwa, Sri Lanka

Fantastisk!!

Vi har hatt et helt nydelig opphold!! Fra ferjekaien Supetar tok vi taxi til Hotellet, koster 50hrk per person. Ca det samme som bussen. Vær forberedt på svingete veier. Hotellet var helt perfekt. Nært stranda, god spa, treningsrom og hyggelig service. Men det som overtaket mest var maten på hotellet. Må oppleves. Vi skal tilbake!