1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,3 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,9 / 10

10 siste vurderinger


7 av 10

,

+
Ingen beste, da det var soul uke så var det helt pyton, Apollo burde absolutt informert om det da æ bestilte, vare fest og fyll, og vi hadde med en 2 åring!
-

Bekreftet gjest: 2018-10-06


8 av 10

Birgirth,
Ålesund

+
God frokost, fin beliggenhet.
-
Slitte tepper på rommet. Kvalmende , parfymert lukt i gangene i vår fløy. Mulig rengjøringsmiddel eller fra støvsugeren.

Bekreftet gjest: 2018-10-06


9 av 10

Monica,
Heggedal

+
Rent, hyggelig betjening og flott frokostbuffet
-
Stuepikene kan godt la være å slamre med dører og starte støvsugeren en times tid.

Bekreftet gjest: 2018-08-23


7 av 10

Synnøve,
Stavanger

+
Plassering nær stranden
-
For mye støy. Det vil si høy musikk og aktivitet ved bassenget. Franske turoperatører ledet aktiviteten, og til tider oppførte seg som DJ. Veldig forstyrrende og irriterende.

Bekreftet gjest: 2018-08-11


10 av 10

Trude,
TYSNES

+
Frokostbuffet
-
Glutenfrie produkter, mye bassengunderholdning foregikk på fransk.

Bekreftet gjest: 2018-08-08


8 av 10

Hege,
Senja

+
Beliggenhet, mat
-
Kunne vært mer som ble solgt i den lille kiosken, f.eks brus og vann.

Bekreftet gjest: 2018-07-25


8 av 10

Inger,
Molde

+
Nær havet.
-
Noe forstyrrende med aktivitører som roper på Frans hele dagen. Hadde vært greit om de tok en pause i løpet av dagen.

Bekreftet gjest: 2018-07-25


7 av 10

Vigdis,
Stavanger

+
Fasilitetene
-
Altfor harde senger og puter, dårlig renhold på rommet

Bekreftet gjest: 2018-07-21


7 av 10

,

+
Veldig fin beliggenhet og servicene fra personalet var det ikke noe å utsette på.
-
Leilighetene/rommene vi fikk var utslitte, de trenger en skikkelig renovering. Vi sammenlignet med andre som bodde på samme hotell og det burde vært solgt som lavere standar. Jeg savnet et eget kjøleskap gjerne med en liten fryser til kjøleelement som vi kunnen ha egne forfriskninger, ettersom vi liker strand best. Jeg vet hotellet sikkert ikke er enige, men dette er kundes synspunkt. Og jeg tror ikke vi var kjipe med å ikke legge igjen nok penger på mat og drikke i tiden vi var der. Hadde ikke gjord noe med en is automat heller i etasjene. Informasjonene på informasjonsmøte kunne vært bedre.

Bekreftet gjest: 2018-07-21


10 av 10

Bjørn,
Bodø

+
Rent, store rom, god aircondition, god frokost
-
Kunne vært en vannkoker på rommet for å koke kaffe. Det var ikke lov å tømme minibaren for å oppbevare egen drikke.

Bekreftet gjest: 2018-07-18


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

898 vurderinger
Utmerket
 
417
Veldig bra
 
334
Bra
 
96
Mindre bra
 
31
Dårlig
 
20

Fem siste vurderinger

11.08.2016

Innlegg av 481martek Tromsø, Norge

Stort og fint hotell

Hotellet er rent, med daglig skift av hånduker og rengjøring. Vil anbefale å ha frokost på hotellet, det er en stor buffe med masse utvalg. Hotellets spa var profesjonelt og hadde dyktige terapauter. Medisinskmasarsje var fantastisk! Eneste ulempe er at hotellet ligger et godt stykke fra flyplassen.

 
07.07.2016

Innlegg av Johanna L

Bra beliggenhet, dårlig mat og slitsomt personale

Hotellet ligger fint til, rett ved strandpromenaden og havet. Frokosten var ok, men lav kvalitet på lunsj og middag. Anbefaler å spise på de koselige restaurantene inne i byen. Taverna Riva og Gradele Bistro er to gode alternativet med herlig mat! Bassengområdet er trangt i høysesong, og du må tidlig opp for å sikre solsenger. Det vi opplevde som verst på hotellet var all bråk og støy fra personellet, som gjorde desperate forsøk på å hele tiden aktivere gjestene. De tok ekstremt mye plass på dagtid, og det som var ment å være underholdning ble bare irriterande og slitsomt for gjester som ikke ønsker å delta på arrangerte aktiviteter a la charter-hotell fra 90-tallet. Hotellet har et godt potensiale med gode rom og beliggenhet, men velger en profil som skriker charter. Vil du har middels til lav kvalitet på maten, og støy fra ungdommer som jobber der er dette hotellet for deg. Søker du et hotell med kvalitet og deilig bassengområde bør du lete videre.

 
22.05.2016

Innlegg av theresetungland Stavanger, Norge

Et fantastisk sted !!! ♡

Utrolig deilig hotell ! Det lukter godt ... det er rent og hotellet har ALT! God frokost buffe , mat og bar.. nattklubb å et nydelig spa! Må være noe av det nydeligste og di har di beste behandlingene . Jeg hadde aroma massasje , ansikst behandling .. faring av øyenbryn og anti cellulite massasje! Beste jeg noen gang har gjort .. di er utrolig dyktige ! Anti cellulite massasjen er ikke for di som ikke tåler en god støyt! Det var vondt men utrolig effektivt. Alt på hotellet er BRA ! Alle som jobber er hyggelige. Virkelig verdt en reise hit. Ligger rett med Zlatni Rat som er et veldig stort pluss !!! ♡

 
21.05.2016

Innlegg av hajkm Hikkaduwa, Sri Lanka

Fantastisk!!

Vi har hatt et helt nydelig opphold!! Fra ferjekaien Supetar tok vi taxi til Hotellet, koster 50hrk per person. Ca det samme som bussen. Vær forberedt på svingete veier. Hotellet var helt perfekt. Nært stranda, god spa, treningsrom og hyggelig service. Men det som overtaket mest var maten på hotellet. Må oppleves. Vi skal tilbake!

 
12.07.2015

Innlegg av MrIcebear Bergen, Norge

Flott hotell

Fine rom, rent og veldig hyggelig ansatte. Deilig frokost buffé, som aldri var tom for noe. Stort basseng området med tilgang til trimrom og spaavdeling. Spaavdeling var som et eventyr! Vi stortrives på dette hotellet og kommer gjerne igjen.