1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Bluesun Elaphusa

  • • Nær Zlatni Rat-stranden
  • • God middagsbuffé

Tilbud!

Bestill dette hotellet i løpet av februar og reis senest 15. juni, og du får halvpensjon for kun 1 krone når du bestiller med frokost.

Det store, fine familiehotellet Bluesun Elaphusa ligger i Bol på den populære ferieøya  Brač. Bassengområdet er hotellets naturlige samlingspunkt. Her stortrives de minste i eget basseng og de voksne i poolbaren. Hotellet frister også med deilige behandlinger i den fine spa-avdelingen.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,1 av 10
Basert på 60 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Ingen beste, da det var soul uke så var det helt pyton, Apollo burde absolutt informert om det da...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 75 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Bluesun Elaphusa i Bol ligger i idylliske omgivelser nær Zlatni Rat-stranden. Hotellet består av fire bygninger. Stort bassengområde med saltvannsbasseng, barnebasseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Poolbar.

Bufférestaurant som serverer frokost og middag. À la carte-restauranten Tavern Vallum ligger i hotellets kjeller og har en atmosfære som minner om romertiden. Her serveres dalmatiske spesialiteter ved middagstid. På stranden ligger restauranten Borak og passer perfekt til lunsj eller en mindre snack. Om kvelden er det romantiske middager og levende musikk her. Nattklubb og flere barer.

Gratis WiFi i fellesområdene. Stort velværesenter med treningsrom, innendørsbasseng, jacuzzi, badstue og massasje (mot avgift). Golfsimulator og bowling mot avgift. Vannsport og tennis i nærheten. Konferanserom for opptil 600 personer. Støy fra nattklubben og kveldsunderholdningen kan oppfattes som forstyrrende i noen rom. Bratt bakke til stranden.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon eller helpensjon mot tillegg.