1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Crvena Luka

  • • Bassengområde ved stranden
  • • Egen badevik
  • • Flere restauranter & isbar

Crvena Luka ligger i en liten vik med krystallklart vann omgitt av pinjetrær. Her er det trimrom, vannaktiviteter og fine turområder i området rundt hotellet. Romslige leiligheter og villaer.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 1-2 personer. Treromsleiligheter for 2-6 personer. Treroms villaer for 2-6 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,7 av 10
Basert på 12 vurderinger

Siste vurdering

Beliggenheten
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Crvena Luka er et stort resort som ligger fint til omgitt av pinjetrær noen kilometer sør for Biograd Riviera. Hotellet har en egen vik med grovkornet sandstrand og klipper og utsikt mot Kornatiøyene. Bassengområdet ligger ved stranden og den ene delen av bassenget er noe grunnere (ca. 80 cm dyp). Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Her er atmosfæren avslappet og det er gode muligheter til å finne en egen liten badevik for klippebad.

Hotellet har bufférestauranten Il Dodge, à la carte-restauranten Il Moro (åpen kun i høysesong juli-september) og pizzarestauranten Mamma Rosa. På stranden ligger beachbaren Movida. I tillegg er det Movie Bar, en takbar samt en kafé der de serverer bakverk og hjemmelaget iskrem.  Iskrembar som er åpen i høysesong.

I Wellness & Spa Centre Energy Clinic er det gratis innendørsbasseng (oppvarmet til 25 grader) og badstue, samt massasje, dampbad og ulike spabehandlinger mot avgift. Gratis trimrom både inne og ute, samt et separat cardiorom med tredemølle og ergometersykkel. Tennis, bordtennis, boccia, minigolf, multicourt, kano og vannaktiviteter, alle mot avgift. I området rundt hotellet er det fine turområder med gangstier, turstier og strender for deg som vil trene. Sykkelutleie.

Gratis WiFi. Døgnåpen resepsjon. Lekeplass. Barneklubb i hotellets regi med engelsktalende personale. Vaskeriservice. Parkering. Det er ca. 3 kilometer til Biograd Riviera sentrum, hvor du også finner det nærmeste supermarkedet. Gratis parkering.

Måltider

Superiorrom: Frokostbuffé Halvpensjon mot tillegg. Leiligheter og villaer: Ingen Frokostbuffé eller halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Heis kun i hovedbygningen.