Reisetips til Venezia

Reisetips til Venezia

Romantisk, pittoresk, unikt – Venezia er virkelig kun ett av sitt slag og må oppleves på plass. Byen, som er bygd på påler, har siden 1987 vært på UNESCOs verdensarvliste. Langs kanalene flyter gondoler, som de har gjort i flere århundre, og i de trange smugene kan det bli ufattelig stiller, mye takket være at det er bilfritt. I våre reisetips til Venezia finner du Venezias beste severdigheter, de nærmeste strendene, mat- og restauranttips i Venezia og mye mer. Ciao!

Bestill reise til Venezia


Venezia fra vannet

Venezia fra vannet

Som de fleste vet er Venezia for det meste bygget på vannet. Canal Grande er den største kanalen, som også løper gjennom store deler av bykjernen.

Les mer
Bydeler i Venezia

Bydeler i Venezia

Selvfølgelig er det vanskelig å lære seg hele Venezia og alle bydelene som finnes i denne gamle byen. Sjekk områdene Rialto, Cannaregio og Castello.

Les mer
Museer i Venezia

Museer i Venezia

Kunstinteresserte blir sjelden skuffet i Italia og Venezia er intet unntak. Er du sugen på å sette av litt tid på museum i løpet av ferien? Les videre!

Les mer
Topp fem severdigheter Venezia

Topp 5 severdigheter

Venezia er delt opp i seks bydeler. Blant dem finnes det noen flotte gullkorn som du bør krysse av på din bucket-list.

Les mer
Broene i Venezia

Broene i Venezia

Broene i Venezia er selv en del av byens severdigheter, først og fremst fordi de holdet et høyt arkitektonisk nivå.

Les mer
italienske spesialiteter

Italienske spesialiteter

Maten i Venezia er både særegen og typisk klassisk italiensk. Mange av rettene er inspirert av byens geografiske beliggenhet ved vannet – dermed mye fisk og skaldyr finnes på menyen.

Les mer
Restauranter i Venezia

Restauranter i Venezia

Som en matelsker er Italia et fantastisk land å besøke – her smaker pasta og pizza akkurat som det skal smake. Nedenfor finner du ni tips på restauranter i Venezia, oppdelt i tre prisklasser.

Les mer
Strender i Venezia

Strender i Venezia

Skulle du ønske deg en dag ved havet så er ikke det umulig. Hopper du på lokaltoget, leier en bil eller tar lokaltrafikkens vannbuss, er du på flotte sandstrender i løpet av en time.

Les mer
Shopping i Venezia

Shopping i Venezia

Har du lyst å shoppe i løpet av ferien i Venezia bør du forberede deg på at tilbudet er ganske selektivt. Her shopper du best!

Les mer