Finn hotell i Roma

Roma hotell

Hotell i Roma

Leter du etter hotell i Roma? Søk blant vårt brede utvalg av hoteller i Roma - alle hotell har minst 3 stjerner. Her presenterer vi noen av de mest populære blant våre kunder.


Våre mest populære hoteller i Roma

Veneto Palace

Veneto Palace

Hotel Veneto Palace ligger i hjertet av Roma, i gåavstand til Ecstasy of Saint Teresa og Santa Maria della Vittoria. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Galleria Borghese og Porta Pia.

 

The Fifteen Keys Hotel

The Fifteen Keys Hotel

Dette 4-stjerners hotellet har sentral beliggenhet i bydelen Monti og har gangavstand til Colosseum. Her er det en hyggelig hage, en terrasse og elegante rom med luftkondisjonering og gratis WiFi.

 

Colonna Palace Hotel

Colonna Palace Hotel

Med et opphold på Colonna Palace Hotel vil du være sentralt i Roma, rundt hjørnet fra Piazza Colonna og Galleria Alberto Sordi. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Pantheon og Santa Maria Sopra Minerva.

 

Albergo del Senato

Albergo del Senato

Et elegant hotell i Romas historiske sentrum ved livlige Piazza della Rotonda. Fra den flotte takterrassen har du utsikt over Pantheons kuppel. Rommene har luftkondisjonering, gratis WiFi og er lydisolerte.

 

Artemide Hotel

Artemide Hotel

Hotell med sentral beliggenhet ved den livlige gaten Via Nazionale. Hotellet er fra 1800-tallet, og rommene har gratis minibar og WiFi. Du tilbys spa, bufféfrokost, bar og en takrestaurant med panoramautsikt over Roma.

 

Palazzo Navona

Palazzo Navona

4-stjerners hotell med fantastisk beliggenhet kun 100 meter fra Piazza Navona og 300 meter fra Pantheon. Hotellet har en terrasse og rommene er utstyrt med luftkondisjonering og gratis WiFi.

 

Hvilket område i Roma passer for deg?

I området rundt sentralstasjonen, Roma Termini, ligger det mange hotell. Med gangavstand til byens historiske sentrum og alle sine fantastiske severdigheter er det et populært område for mange tilreisende. Dette er også nære bydelen San Lorenzo. I området rundt Pantheon er det fullt av restauranter, barer og butikker  – og er et svært godt valg om du vil bo nære shopping, natteliv og sightseeing. Her bor du nære severdigheter som Piazza Navona og Fontana di Trevi. Vil du bo nære Colosseum og Forum Romanum anbefaler vi den trendy bydelen Monti. Også her er det rikelig med gode restauranter og barer.

Se kart over Roma