Strada Marina

Vil du bo midt i Zakynthos by er Strada Marina et godt valg. Her bor du rett ved havnepromenaden og Solomostorget. Du kan gå både til bystranda og shoppingstrøket. På hotellets tak ligger et stort bassengområde, med solsenger og parasoller. Hotellet har en restaurant med tilhørende bar der du kan avslutte kvelden med noe godt å drikke.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 900 m
Til sentrum: 0 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Strada Marina ligger sentralt ved Solomostorget i Zakynthos by. På hotellets tak er det et stort område som kalles The Roof Garden, der det bl. a. er et bassengområde, en à la carte-restaurant og en bar. Ved bassenget er det gratis solsenger og parasoller.

Restauranten serverer retter fra Middelhavslandene og holder åpent hele frem til midnatt. Baren holder åpent enda litt lenger. Fra hele The Roof Garden kan du nyte den vakre utsikten over Solomostorget, den venetianske borgen Bohali, havna og havet. Det finns også en kafé på hotellet. Gratis WiFi fellesområdene. Gratis parkering

Vil du bade i havet ligger bystranda med solsenger og parasoller mot avgift ca. 600 meter fra hotellet. Fra hotellet er det gangavstand til shoppinggata Alexanrou Roma.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt