Gerakas Belvedere

  • • Rolig atmosfære
  • • Frodige omgivelser

Ønsker du avkobling er Gerakas Belvedere hotellet for deg. Her bor du stille og rolig omgitt av sypresser og vakkert kulturlandskap på sørøstre Zakynthos. Slapp av ved bassenget, ta en løpetur på stranden eller les en god bok i skyggen. Like ved finner du noen av øyas vakreste strender og en koselig bygate med tavernaer og hyggelige kaféer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gerakas Belvedere ligger i rolige omgivelser i Vasilikos. Det er ingen aldersgrense på hotellet men atmosfæren er absolutt voksen. Her er det et bassengområde med barneseksjon i bassenget og poolbar som serverer småretter. Gratis solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift. Til de fine sandstrendene Gerakas og Porto Roma er det ca. 1 kilometer.

Restaurant Villa Rossa Food & Wine ligger i hotellets hage og serverer matretter fra middelhavslandene tilberedt med lokale råvarer. Restaurant Elea Dining Room lokker med utsikt over havet.

Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Gratis trimrom. Biljard mot avgift. Til bygaten med hyggelige tavernaer og barer er det ca. 2 kilometer.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot avgift.