Utflukter – Zakynthos

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Smugglers Wreck

Dette er en herlig familieutflukt for store og små pirater. Kystlinjen er fantastisk vakker og på denne heldagsutflukten nyter du livet på bølgen blå.

Vi styrer mot Smugglers Wreck, skipsvraket som ligger halvt begravd på Navagio-stranden, er den største severdigheten på Zakynthos og ett av de mest fotograferte stedene i Middelhavet. Med havbrisen i fjeset setter vi kursen dit, men på veien legger inn et badestopp ved de fantastiske blå grottene. Vel framme ved Navagio blir det mere bading i de vakre omgivelsene; hvis vær og vind tillater, legger kapteinen til ved stranden.

Ikke inkludert: Mat og drikke. Enkle retter kan kjøpes om bord.

Voksne (12+ år): 385 NOK
Barn (2-11 år): 198 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Lørdag, Tirsdag
Bestill

Keri Kaiki – båttur

Bli med på en herlig ettermiddagstur i den fine Laganasbukta, på utkikk etter områdets største turistattraksjon – den utrydningstruede havskilpadden Caretta caretta. Vi legger inn et badestopp ved skilpaddeøya Marathonissi og ved grottene på Keri-halvøya.

Inkludert: Lunsj om bord.

Voksne (12+ år): 415 NOK
Barn (2-11 år): 208 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Finsk, Skandinavisk
Varighet: Halvdag - formiddag
Dag(er): Fredag
Bestill

Smugglers Wreck med speedbåt

En kortere utflukt med speedbåt til Smugglers Wreck. Skipsvraket som ligger halvt begravd på Navagio-stranden, er den største severdigheten på Zakynthos og ett av de mest fotograferte stedene i Middelhavet. Med havbrisen i fjeset setter vi kursen dit, men  på veien legger inn et badestopp ved de fantastiske blå grottene. Vel  framme ved Navagio blir det mere bading i de vakre omgivelsene; hvis vær  og vind tillater, legger kapteinen til ved stranden.

Mat og/eller drikke ikke inkludert. Enkle retter og drikke kan kjøpes om bord.

Voksne (12+ år): 484 NOK
Barn (2-11 år): 257 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Halvdag - formiddag
Dag(er): Fredag, Mandag
Bestill

Kefalonia

Bli med til naboøya Kefalonia der du blant annet får se den vakre dryppsteinsgrotten Drogoratti og grottesjøen Melissani. Kefalonia har en storslagen natur, og overalt er atmosfæren herlig gresk. Vi kjører blant annet forbi "De sorte fjellene" og stopper i Agia Emfimia hvor det blir tid til rusletur på egen hånd. Det gjøres også stopp ved en av øyas fineste strender og i hovedstedet Argostoli.

Ikke inkludert: Mat og drikke. Inngangsbillett til grotten og innsjøen, ca. €10 pr. person, betales direkte.

Voksne (12+ år): 582 NOK
Barn (2-11 år): 405 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Torsdag, Søndag
Bestill

Olympia

Dette blir en reise tilbake i tiden. Vi skal besøke stedet hvor det staselige Zevs-templet sto, vi skal se området er de første olympiadene fant sted – både stadion og stedet hvor den olympiske ilden ble tent for første gang.

Du får også tid på egen hånd i byen Olympia, enten du vil se deg rundt eller ta en matbit før båten går tilbake til Zakynthos.

Ikke inkludert: Mat og drikke. Inngangsbillett til utgravningene og muséet koster 12 euro, gratis for de under 18.

Voksne (12+ år): 622 NOK
Barn (2-11 år): 425 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Lørdag
Bestill

Jeepsafari

Med jeep som fremkomstmiddel gjør vi oss kjent med Zakynthos. Vi kjører gjennom små landsbyer og forbi vinmarker opp til den høyeste fjelltoppen hvor panoramautsikten er enestående. Sjåføren forteller om historie og kultur mens du kan lene deg tilbake og bare nyte det vakre landskapet. Lunsjstopp i landsbyen Kampi, badestopp på Makris Gialos-stranden.

Lunsj ikke inkludert. Max. 8 personer/jeep.

Voksne (12+ år): 573 NOK
Barn (2-11 år): 395 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Bestill

En smak av Zakynthos

Se mer av vakre Zakynthos. Dagen starter med et besøk på Therianos Farm i Kalithea, som er en familiedrevet gård. Her får vi prøvesmake de økologiske produktene og lære oss mer i løpet av den guidede turen. Finner du noe du liker kan du kjøpe lokalproduserte varer i gårdsbutikken.

Deretter drar vi videre til Zante by som er øyas hovedstad. Vi besøker blant annet den vakre kirken St. Dennis. Ved Salomos torg stopper bussen og resten av kvelden kan du oppleve byen på egen hånd. Ta deg en tur i havnen eller slå deg ned på en koselig taverna og bestill middag. Kl. 22.00 kjører bussen tilbake til hotellene.

Ikke inkludert: Mat og drikke.

Voksne (12+ år): 183 NOK
Barn (2-11 år): 89 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Kveldsutflukt
Dag(er): Fredag, Tirsdag
Bestill

Zakynthos rundt – natur og historie

Bli nærmere kjent med Zakynthos og øyas historie. Vi kjører gjennom småbyer og landsbyer, besøker en olivengård, grotter, kirker og klostre. Er du interessert i historie og kultur, religion og vakre landskaper så er dette turen for deg.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert. Båtbilletter ved grottene (6 euro p.p.) betales direkte.

Voksne (12+ år): 336 NOK
Barn (2-11 år): 168 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Fredag, Mandag
Bestill

Badelandet Water Village

Spandér en morsom dag i badeland – her er det like moro for små og store badegjester. Water Village i Sarakinado i den sydøstlige delen av øya er ett av de største badelandene i Hellas. De har det meste fra stille flyt i Lazy River til adrenalinkick i Fritt fall.

Inkludert transfer. Lås og mat og/eller drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 277 NOK
Barn (2-11 år): 139 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Fredag, Mandag, Onsdag
Bestill