1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Deluxe juniorsuite med utgang til bassenget

Fine juniorsuiter med direkte utgang til hovedbassenget. Dobbeltseng. Putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Uteplass som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Deluxesuite

Delikate suiter med dobbeltseng. Putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Balkong eller terrasse med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Deluxesuite med delt basseng

Flotte deluxesuiter med havutsikt og delt uteplass som fører ned til bassenget du deler med fire andre deluxesuiter. Dobbeltseng. Putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Juniorsuite

Juniorsuiter i lysegrått med dobbeltseng. Putemeny. Badekar ved vinduet og med utsikt mot havet. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Balkong eller terrasse med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Suite med eget basseng

Luksuriøse, romslige suiter med eget basseng og havutsikt. Dobbeltseng. Putemeny. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. TV og minibar. Vannkoker, espressomaskin og kaffe- og tefasiliteter. Hårføner, badekåper og tøfler. Regndusj og wc. Privat solterrasse med solsenger og basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 2