1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,0 / 10
Rengjøring
 
7,2 / 10
Service
 
6,7 / 10
Fasiliteter
 
6,8 / 10
Mat og drikke
 
6,2 / 10
Rom / leilighet
 
7,4 / 10
Oppfylte forventningene
 
6,9 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
6,9 / 10

10 siste vurderinger


4 av 10

Lin ,
Klødta

+
Det lå nær stranden
-
Ungene hadde blødenede sår på beina etter å ha badet i bassenget, snakket med flere som hadde barn med som opplevde det samme. Vi fikk ødelagt flere bikinier pga at de ble gule av bassengvannet. Måtte kaste 4 stykker! Maten var lite spennende og til tider var det vanskelig å finne noe å spise. Rengjøringen var dårlig! Det kom også en fyr med en iguana som tok den borti oss rundt bassenget, det var det siste jeg trengte på tur. Jeg var livredd og det hadde han null respekt for!

Bekreftet gjest: 2019-06-11


6 av 10

Anja,

+
Fin leilighet som var kort vei til det meste.
-
Basseng gir såre ben til barn som bader mye. Rengjøring, sand på gulv, ikke nytt sengetøy, Maten var litt mye det samme, litt lite utvalg Laktose fri mat ingen ting, enda de spurte meg ved innsjekking.

Bekreftet gjest: 2019-06-11


7 av 10

,

+
Nærhet til stranden
-

Bekreftet gjest: 2019-06-11


5 av 10

Thor ,
Vinterbro

+
Frokosten
-
Oppdater bildene, få mer hyller og skap til oppbevaring pluss mer møbler. Ikke lett for vaskepersonalet å få vasket når gulvet ble fylt med kofferter etc. Få med at gjestene må betale for solsenger på stranden rett nedenfor.

Bekreftet gjest: 2019-06-04


9 av 10

Kristin,
Sande

+
Beliggenheten. Trivelig staff. Koselig restaurant. Effektive ansatte. Oppmerksom og trivelig manager som tok godt imot voksne og barn. Jeg har en ‘voksen’ sønn med spesielle behov. Han ble tatt ekstra godt imot. Veldig hyggelig.
-
Lytt i gangene, selv om det ikke plaget oss. Burde vært en flaske vann på rommet hver dag.

Bekreftet gjest: 2019-05-28


6 av 10

,

+
Nærheten til strand.
-
Hotellet hadde blitt pusset opp i løpet av vinteren, men alt var ikke ferdig.

Bekreftet gjest: 2019-05-28


8 av 10

Liz,
Skarnes

+
Barnevennlig. Smarttv. Så rett v stranda.
-
Oppdater bildene da det ikke er sklier i bassenget. Slikt ser barna

Bekreftet gjest: 2019-05-28


3 av 10

Line ,
Oppland

+
Beliggenheten og Apollos treningstimer
-
Skilt hvor det står hva matrettene består av. Oppskjært variert frukt Underholdningen Nøkkelkort Sørge for varmt vann i dusj (7 dager med kald dusj) Noen i resepsjonen burde gått på et servicekurs.

Bekreftet gjest: 2019-05-28


8 av 10

Lauri,
Loimaa

+
Hyvä allasalue, siisteys, ruoka, sängyt todella hyviä, henkilökuntaa riittävästi, ruokaa tai juomaa ei tarvinnut jonottaa
-
Laukkujen säiltyshuone puuttui, aurinkovarjoja olisi voinut olla lisää, huoneeseen koukkuja tavaroiden ripustamista varten. Huoneen äänieristys oli olematon. Naapurihuoneen normaali keskuteluääni kuului kuin henkilö olisi ollut aivan vieressä.

Bekreftet gjest: 2019-06-11


9 av 10

,

+
Loistava sijainti ja hyvä uima-allasalue. Siisteys ja hyvä palvelu. Snack-baarin valikoima.
-
Baariin juomalistat, iltaohjelmasta enemmän tietoa ja se voisi alkaa aiemmin.

Bekreftet gjest: 2019-06-11


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4/5 Service
 • 3,5/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

62% anbefaler hotellet

1066 vurderinger
Utmerket
 
283
Veldig bra
 
366
Bra
 
244
Mindre bra
 
95
Dårlig
 
78

Fem siste vurderinger

07.06.2019

Innlegg av Krizz2019

Gjest

Koselig hotell med fantastisk beliggenhet. Veldig rent, både på rommet, ute og på stranden. Hyggelig staff. Litt lytt i gangene, men ikke noe problem. Veldig stille etter kl 23. Kun få minutters gange til sentrumsgate med barer og restauranter med hyggelig atmosfære. Fin og barnevennlig strand. Langgrunt. Veldig god og variert mat i restauranten. Herlig dessertbord. Gjestfri, hyggelig og våken manager som passet på at alle hadde det bra og at alle gjorde som de skulle. Takk for et hyggelig opphold. Kommer igjen. Kan anbefales.

 
29.05.2019

Innlegg av Line B Gjøvik, Norge

Ikke verdt sine stjerner

Hotellet ligger sentralt og er estetisk veldig pent. De aller fleste av betjeningen er serviceinnstilte. Vil spesielt nevne ansatte i baren og alle de unge rydde-servitørene i matsalen. Apollo har treningstimer. Det er ulike trenere pr uke(r) Så mye av treningen blir lagt opp etter hva slags kunnskap de har og hva de liker. Vi hadde topp instruktør Sara, men tøff:) Treningen foregår på stranden eller på "taket" hvor det også kommer en strandbar etterhvert. Altså ingen skjerming for sol, regn eller skuelystne turister. Merkede turløyper i nærområdet, mye på asfalt. Maten imponerte ikke, men man finner alltid noe man liker. Gode kaker dessverre. Savnet oppskjært frukt, spesielt honningmelon. Lite "plakater" hva hver rett er og hva retten innholder. Dusjet hver dag i kaldt vann eller støtvis kaldt vann. Byttet rom, men til ingen nytte. Mye trøbbel med nøkkelordene (uten at de hadde vært i nærheten av mobil) Underholdningen på dette hotellet var elendig, spesielt med tanke på hvis man reiser med barn. Alltid lest om mye mygg i Hellas, men har ikke selv opplevd det før nå. Kommer gjerne igjen til Tsvilli, men ikke dette hotellet. Beste rommene er de med utsikt til havet og svømmebassenget. Vi bodde på rom 312, med unntak av de to siste nettene 311. Fint å se ned mot vannet (ikke rett frem) Søppelbila kommer hver morgen ca kl 07:15. Den høres.

 
22.06.2018

Innlegg av Kristin L Hokksund

Flott og barnevennlig

Vi bodde på dette hotellet 1 uke i juni, før det største trykket med turistsesong. Vi bodde på familierom med egen køyeseng på rommet. Hotellet er veldig barnevennlig og bassenget er helt perfekt for både små og store barn. Hoteller ligger på stranda og det føles derfor ikke så fullt ved bassenget siden mange velger å være på stranda. Bassenget har 2 sklier som passer for små barn og litt større barn. Hotellet har All inclusive og tilbudet er veldig godt. God frokost, lunsj og middag. Flott bar som er åpen hele dagen. Det serveres også snacks visse tider på døgnet der. Utvalget her kan variere litt, men alt i alt helt greit. Det er gratis nett på hotellet. Dessverre er nettet til dels veldig dårlig, slik at det er ustabilt og man faller stadig ut. Nettet er såpass dårlig at det ikke lot seg gjøre å streame TV via iPad. Hyggelig betjening og ekstra pluss til veldig trivelig kokk (Iōannēs) i restauranten. Vi opplevde dessverre nesten hver dag at restauranten ikke åpnet på den tiden den skulle, og var forsinket alt fra 5-15 minutter. Dette bør bedre, spesielt til middag da det allerede er sent nok for små barn. Dessverre følger ikke hotellet opp at man ikke kan reververe solsenger før 9. Dette medførte at det flere dager var fullt ved det barnevennlige området av bassenget før kl 8. For øvrig ellers mange solsenger ute og masse plass. Det er kort vei til sentrum med butikker og spisesteder. Det er også kort vei fra flyplassen (brukte 15 min den ene veien og 35 min den andre veien). Alt i alt et hotell vi er veldig fornøyd med og som er perfekt for barnefamilier. Vi savner noen aktiviteter for barn før middag (show/dans eller liknende). I tillegg burde det være litt solskjerming rundt lekeplassen, for denne er umulig å bruke midt i solsteiken siden apparatene blir glovarme. Flott reisemål og vi kommer gjerne tilbake!

 
03.08.2016

Innlegg av Nilsen90

God beliggenhet!

Hotellet har en fantastisk beliggenhet. Ligger rett ved en flott sandstrand og kun 5-10 minutter unna by. På stranden må man betale 7 euro for 2 solsenger og 1 parasoll. Ikke dyrt i forhold til andre plasser jeg har vært på tidligere. Beliggenheten er det beste med hotellet. Resten er gjennomsnittlig. Rommet er i utgangspunktet flott, men hotellet er veldig lytt. Vi fikk rom rett ved trappeoppgangen, og hørte samtlige mennesker som gikk opp trappen. Samtidig som man hører alle som går forbi i gangen, som om de skulle gått inn på rommet dit. Aircondition bråker også, så det kan være vanskelig å sove med denne på. Vaskedamene begynner med trallen sin kl 07.30 og etter dette må du være forberedt på plutselig besøk. Så sovekvaliteten på hotellet er ikke mye å skryte av. Maten er kjedelig. Frokosten er bra. Lunsj og middag inneholder stort sett pasta, chips, ris og noen få kjøttretter. Kjøttet er enten svin eller lam. Lite variasjon i maten. Vi endte med å spise middag ute. I baren får man noe godt å drikke på. Det er innført en "2 alkoholholdige-drinker-i-timen-grense", noe som er forståelig da det er et familievennlig hotell. Brusen er noe vannet ut, vann finnes på beholder og er lunket. Vi måtte kjøpe vann på flakse ved en annen strandbar. Servicen er ok. Renhold er bra, men begynner dagen tidlig. Bartenderene er ofte mer opptatt av å prate med jenter/kvinner og kan gjerne la deg vente i 2-3 minutter før du får servert det du måtte ønske. Observerte at en mor måtte si i fra til bartenderen at noen barn hadde stått å ventet på å få iskrem i 10 minutter. Det var da ingen kø, men bartenderen var "opptatt" av kvinnelige gjester. Stort sett rent og pent i mathallen. Kommer ikke til å reise tilbake til dette hotellet. Har man barn kan hotellet være noe mer aktuelt, likevel er det kun et gjennomsnittlig hotell.

 
27.05.2014

Innlegg av Heidi S Oslo, Norge

Perfekt beliggende hotell

Har nok aldri hatt et rom med så perfekt beliggenhet noen gang. 3 etasje rett ut mot havet og ingen støy fra resten av hotellområde. 2 fine bassenger for de som liker det. Så også et familierom som var stort og greit møblert. Rent og pent overalt og hyggelig personale men litt upersonlig da hotellet er såpass stort. Barneklubb og underholdning for ungene hver kveld. Maten var bra men ble litt ensformig i 2 uker ( som det ofte gjør ved all inclusive). Pga all inclusive kommer ikke vi til å velge dette hotellet en gang til men for de som ønsker det og har små barn er dette et hotell jeg bsolutt kan anbefale.