Porto Planos Beach

Velkommen til det herlige hotellet Porto Planos Beach. Hotellet ligger sentralt i hjertet av Tsilivi, bare et steinkast fra den vakre sandstranden. Her kan du nyte av late dager og koselige kvelder med gode middager ved strandpromenaden.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Porto Planos Beach ligger sentralt i hjertet av Tsilivi, bare et steinkast fra den vakre sandstranden.

På hotellet er det to basseng med gratis solsenger og parasoller. Det ene bassenget ligger på den nye takterrassen og her finner du også poolbaren Veranta, som serverer en rekke lokal drikke. Den nærmeste sandstranden har fått det internasjonale miljømerket Blått Flagg for sin høye standard og klare vann. På stranden finns solsenger og parasoller mot avgift.

Gratis WiFi på hele hotellet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Biljard mot avgift. Hotellet har et treningsrom med fri adgang. Dimokratias-torget ligger ca. 6 kilometer fra hotellet og det er ca. 6,5 kilometer inn til Zante by.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt