Rom/leiligheter

Deluxesuite med eget basseng

Luksuriøse deluxesuiter med eget basseng på ca. 28 m² på uteplassen (ca. 35 m²) og en herlig havutsikt. Åpen planløsning mellom dobbeltsengen, baderommet og sofaen. TV, gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Minibar mot avgift. Kaffe- og tefasiliteter. Badekåper og tøfler. Baderom i marmor med spa-badekar, dusjkabinett og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Bor du i disse suitene kan du be om å få gratis hjelp til å pakke ut og pakke kofferten samt få engelskspråklig avis levert på rommet hver dag.

Romstørrelse: Ca. 85 m², inkl. uteplass
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med eget basseng

Dobbeltrom med eget basseng. Dobbeltseng og sofa. Kaffe- og tefasiliteter. TV og gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Minibar. Badekåper og tøfler. Badekar og dusj samt separat wc. Stor uteplass med eget basseng på 16 m² og havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-2

Superiorrom

Lyse og moderne superiorrom med dobbeltseng, sofa og TV. Gratis WiFi, safe og luftkondisjonering. Minibar mot avgift. Kaffe- og tefasiliteter. Noen rom har balkong eller terrasse mens andre har uteplass med eget basseng på 16 m². Badekåper og tøfler. Alle rommen har havutsikt. Badekar, dusjkabinett og wc. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 32 m²
Antall personer: 1-2