Cavo Orient

apollo mondo selected

 • • Her har de dobbeltrom med delt basseng
 • • Rolige omgivelser
 • • Helpensjon inkludert drikke

Cavo Orient ligger i rolige omgivelser mellom oliventrær og sypresser ved stranden i byen Tragaki på Zakynthos. Med mat og drikke inkludert er det lett å finne feriefølelsen. Hotellet har et delikat bassengområdet med vidstrakt havutsikt. Som alltid på våre Mondo Selected-hotell er det morgenyoga flere ganger i uka og Club Polly & Mino for de aller yngste.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Dobbeltrom Beachside for 2-4 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Basseng tilhørende rommet. Lyse og hyggelige rom.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rolig oase med fantastisk utsikt
Cavo Orient venter en ferie med hvile i fokus. Bassengområdet har gratis solsenger og parasoller med en henførende utsikt og en deilig bris fra havet. Her er det barnebasseng med skjerming for solen for de minste gjestene. Nedenfor hotellet ligger det et soldekk med et mindre antall solsenger og parasoller samt en smal klippe- og steinstrand.

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Café ligger ved siden av bassenget. Her har vi samlet helsejuice, lokale delikatesser og noen bedre viner. Dessuten har kaffespesialisten Johan & Nyström instruert kafépersonalet i kunsten å brygge skikkelig god baristakaffe.

Restauranter
Hotellets bufférestaurant ligger i andre etasje og har panoramavinduer med utsikt mot havet. Her serveres en rikholdig frokost- og lunsjbuffé hver dag. Om kvelden dekkes det til intim middagsbuffé med variert innhold. Hver kveld avsluttes med et lekkert dessertbord med kaker og bakverk fra hotellets eget bakeri. På menyen i hotellets á la carte-restaurant står greske spesialiteter og dagens fisk (bordreservasjon).

Nede på strandplatået ligger en nyåpnet snackbar som serverer småretter og snacks samt drikke. Det ligger to velkjente, gode restauranter i nærheten av hotellet. Den ene har i hovedsak fisk og skalldyr på menyen, mens den andre er av det mer tradisjonelle slaget og serverer greske retter. Spør i resepsjonen eller våre reiseleder på plass om flere tips.

Sport og trening
På våre Apollo Mondo Selected skal det være enkelt å være sunn. Cavo Orient har et lite trimrom med bra utstyr for deg som liker å trene på egen hånd, og fem dager i uken tilbys morgenyoga med skandinavisktalende instruktører. I blant arrangeres gruppetreningstimer og du kan alltid finne fine sykkelveier og løpeløyper i området. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan lånes mot depositum i resepsjonen, og hotellet hjelper deg gjerne om du vil leie en sykkel. Tider og aktuelt ukeprogram finner du på hotellrommet.

Club Polly & Mino og Apollos svømmeskole
I Apollos egen barneklubb, Club Polly & Mino, tilbys barna et bredt aktivitetsprogram. Her er det morsomme aktiviteter som står i sentrum, med mulighet til å lære seg masse nytt som å hilse på landets språk eller lage en lokal rett. Les mer om Club Polly & Mino. I tillegg er det svømmeskole med skandinavisktalende svømmelærere. Les mer om Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke
For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Cavo Orient. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise.

Øvrig
Gratis WiFi i fellesområdene. Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Hotellet ligger ved kysten og stranden nedenfor består for det meste av klipper. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Nærmeste supermarked ligger ca. 500 meter fra hotellet. Bussholdeplassen, for buss som kjører inn til Zakynthos by og Tsilivi to ganger om dagen, ligger ca. 50 meter fra hotellet. Parkering på hotellet. Lokaltrafikk.

Les mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Helpensjon inkludert drikke.

 • Måltidene i helpensjon serveres i bufférestauranten.
 • Til frokost er kaffe, te og juice inkludert.
 • Til lunsj og middag er brus, øl og vin fra dispenser inkludert samt kaffe og te.
 • Middagen serveres mellom kl. 18.30-21.00. Noen kvelder i uka serveres tradisjonelle greske retter og minst en kveld i uka serveres en gresk buffé med flere lokale spesialiteter. Det kan også være andre temakvelder med. f. eks. italiensk eller meksikansk.
Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Café
 • Club Polly & Mino
 • Gratis treningsrom og WiFi

Direkte transport t/r hotellet

Som gjest på Cavo Orient kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Min reise, dersom du allerede har bestilt.

Sykkel- og løpekart

Har du lyst til å bli bedre kjent i området og trene mens du er på ferie finner du et utvalg varierte løyper her: 

Olive Grove
Into the Clouds
The 4 Saints of Agia
Ocean and Mountains
Black cave Mountains