1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Cavo Orient

 • • Helt nytt hotell som åpner sommeren 2018
 • • Rolige omgivelser
 • • Helpensjon inkludert drikke

Nybygde Cavo Orient er vårt aller nyeste Apollo Mondo Selected-hotell. Det ligger i den rolige byen Tragaki og har et fint bassengområde, Polly & Mino Playtime og morgenyoga.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Dobbeltrom Beachside for 2-4 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Kampanjepriser for Cavo Orient

Beskrivelse

Rolig oase ved stranden
Cavo Orient
ligger i den rolige badebyen Tragaki på nordvestre siden av Zakynthos. Hotellet består av flere bygninger og har et stort bassengområde med barnebasseng. Gratis solsenger og parasoller i bassengområdet. Håndkleservice mot avgift. Pool-/strandbar. På stranden nedenfor hotellet er det solsenger og parasoller til leie.

Restauranter og baristakaffe
Det ligger en bufférestaurant og en à la carte-restaurant på hotellområdet. Snackbar som serverer småretter og snacks.

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee er som skapt for en avslappende stund. Her kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, nypresset juice, lokalt bakverk og iskrem – alt av høyeste kvalitet. Kafépersonalet har fått opplæring av baristaer fra Johan & Nyström.

Sport og trening
På Cavo Orient er det et godt utrustet treningsrom, gratis morgenyoga med skandinavisktalende instruktør fem ganger i uken og av og til tilbyr de andre gruppetimer. Tider og aktuelt ukeprogram fås på hotellet. 

I tilslutning til hotellet er det fine løyper for sykkel og løping. Sykkelutleie. Gåstaver og løpevogner kan lånes mot depositum.

Polly & Mino Playtime og svømmeskole

Lekerommet Pollynesien med spill og leker er bemannet fem dager i uken med utdannet, skandinavisktalende personale. Da venter to timer med morsomme og lærerike aktiviteter som skattejakt og tegning. Aktivitetene er gratis og alle barn kan være med. En kveld i uken er det minidisco. På hotellet finnes det også en liten lekeplass og svømmeskole på hotellet med skandinavisktalende instruktører. Svømmeopplæringen foregår ikke i det oppvarmede bassenget da dette er for grunt. Her kan du lese mer om Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke

For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Cavo Orient. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig.

Øvrig
Gratis WiFi i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Parkering. Ca. 500 meter til nærmeste supermarked. Nivåforskjeller og trapper inne på området. Lokaltrafikk.

Les mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Helpensjon inkludert drikke.
Drikke som er inkludert er vann, brus, øl og vin samt kaffe og te til lunsj og middag. Måltidene inntas i bufférestauranten.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi

Kampanjepriser for pakkereiser til Cavo Orient

Alle reiser til og med 20. juni 2018. Se senere avganger i søkeboksen ovenfor.