1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Cavo Orient

 • • Her har de dobbeltrom med delt basseng
 • • Rolige omgivelser
 • • Helpensjon inkludert drikke

Cavo Orient er et nybygd hotell som ligger i rolige omgivelser mellom oliventrær og sypresser i byen Tragaki på Zakynthos. Her er det lett å finne feriefølelsen. Hotellet ligger rett ved kysten og fra det delikate bassengområdet har du en vidstrakt havutsikt. Som alltid på våre Mondo Selected-hotell er det morgenyoga flere ganger i uka og Polly & Mino Playtime for de aller yngste.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer. Dobbeltrom Beachside for 2-4 personer. Dobbeltrom med delt basseng for 2 personer/2-3 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,5 av 10
Basert på 65 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Utrolig god mat, delikat!
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Rolig oase med fantastisk utsikt
Cavo Orient venter en ferie med hvile i fokus. Bassengområdet har gratis solsenger og parasoller med en henførende utsikt og en deilig bris fra havet. Her er det barnebasseng med skjerming for solen for de minste gjestene. Nedenfor hotellet ligger det et soldekk med et mindre antall solsenger og parasoller samt en smal klippe- og steinstrand, som du når via to tretrapper som ligger i hver sin ende av platået.

Apollos kaffe- og juicebar Mondo Coffee ligger ved siden av bassenget. Her har vi samlet helsejuice, lokale delikatesser og noen bedre viner. Dessuten har kaffespesialisten Johan & Nyström instruert kafépersonalet i kunsten å brygge skikkelig god baristakaffe.

Restauranter

Hotellets bufférestaurant ligger i andre etasje og har panoramavinduer med utsikt mot havet. Her serveres en rikholdig frokost- og lunsjbuffé hver dag. Om kvelden dekkes det til intim middagsbuffé med variert innhold. Noen kvelder serveres tradisjonelle greske retter. Hver kveld avsluttes med et lekkert dessertbord med kaker og bakverk fra hotellets eget bakeri. På hotellet er det også en snackbar som serverer småretter og snacks.

Lyst til å oppleve området utenfor hotellområdet? Da ligger det to velkjente, gode restauranter i nærheten av hotellet. Den ene har i hovedsak fisk og skalldyr på menyen, mens den andre er av det mer tradisjonelle slaget og serverer greske retter. Spør i resepsjonen eller våre reiseleder på plass om flere tips.

Sport og trening

På våre Apollo Mondo Selected skal det være enkelt å være sunn. Cavo Orient har et lite trimrom med bra utstyr for deg som liker å trene på egen hånd, og fem dager i uken tilbys morgenyoga med skandinavisktalende instruktører. I blant arrangeres gruppetreningstimer og du kan alltid finne fine sykkelveier og løpeløyper i området. Gåstaver, sykkel- og løpevogner kan lånes mot depositum i resepsjonen, og hotellet hjelper deg gjerne om du vil leie en sykkel. Tider og aktuelt ukeprogram finner du på hotellrommet.

Polly & Mino Playtime og Apollos svømmeskole

Lekerommet Pollynesien med spill og leker er bemannet fem dager i uken med utdannet, skandinavisktalende personale. Da venter to timer med morsomme og lærerike aktiviteter som skattejakt og tegning. Aktivitetene er gratis og alle barn kan være med. En kveld i uken er det minidisco. På hotellet finnes det også en liten lekeplass.

Det er også svømmeskole på hotellet med skandinavisktalende instruktører. Svømmeopplæringen foregår ikke i det oppvarmede bassenget da dette er for grunt. Her kan du lese mer om Apollos svømmeskole.

Bestill vår barnepakke
For å gjøre det litt lettere for deg som reiser med mindre barn tilbyr vi barnepakker på Cavo Orient. Barnepakken inneholder trillevogn, barnestol og sprinkel-/reiseseng. Ønsker du bare deler av barnepakken er det også mulig. Barnepakken bestiller du samtidig med reisen eller i etterkant ved å logge inn på Min reise.

Øvrig

Gratis WiFi i fellesområdene. Det er nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Hotellet ligger ved kysten og stranden nedenfor består for det meste av klipper. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Nærmeste supermarked ligger ca. 500 meter fra hotellet. Bussholdeplassen, for buss som kjører inn til Zakynthos by og Tsilivi to ganger om dagen, ligger ca. 50 meter fra hotellet. Parkering på hotellet. Lokaltrafikk.

Les mer om Apollo Mondo Selected.

Måltider

Helpensjon inkludert drikke.
Drikke som er inkludert er vann, brus, øl og vin samt kaffe og te til lunsj og middag. Måltidene inntas i bufférestauranten.

Apollo Mondo Selected
Apollo Mondo Selected
 • Mange fornøyde gjester
 • Mondo Coffee
 • Polly & Mino Playtime
 • Gratis treningsrom og WiFi