Bilde av: Strand på Zakynthos

Zakynthos – reisetips

Sol, varme og herlige sandstrender, hva mer kan du vel ønske? Om svaret ditt er spennende utflukter og morsomme aktiviteter så kan vi varmt anbefale Zakynthos – et utmerket reisemål for såvel familier som festfolket.

Bestill en reise til Zakynthos »

Bilde av:Kerigrotten

Utflukter og aktiviteter

Er du klar for litt aktivitet i ferien? Bra! For på Zakynthos venter et stort utvalg av ekskursjoner og morsomme aktiviteter. For eksempel kan du leie en båt og utforske de omkringliggende øyene på egen hånd eller utfordre reise vennene i tennis.

Våre tips for utflukter og aktiviteter
Bilde av: Dame som får massasje

Massasje i ferien

Ferien skal jo bli den pausen du trenger. Kanskje er et spabesøk det som skal til for at du senker skuldrene og slapper av. Legg turen til ett av Zakynthos spaanlegg, gi deg selv en fin gave, gå på kino utendørs eller hvorfor ikke bare lese den boken du har tenkt på så lenge.

Se våre tips
Bilde av: Smuggler's wreck på Navagios Strand

Øyas beste bad

Er det avslapping, fart og moro eller naturopplevelser du er ute etter? Du behøver ikke lete videre, på Zakynthos vakre strender – i sanden under solen finner du det du ønsker.

Våre strandtips
Bilde av: Argassi

Utforsk Zakynthos

Oppdagelsesreisende av dette årtusenet, se hit! Vrak, fjellturer og uslåelige solnedganger – Zakynthos har mye å by på for deg som liker natur og på egen hånd se deg omkring.

Les mer her
Bilde av: Restaurant på Cameo Island utenfor Zakybthos

Restauranter og barer på Zakynthos

Ute etter en smaksrik restaurantopplevelse, en herlig drink eller en opplevelsesrik utekveld? Her gir vi deg noen tips til Zakynthos kulinariske opplevelser og uteliv.

Les våre beste restauranttips