Gjestevurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

76% anbefaler hotellet

1044 vurderinger
Utmerket
 
420
Veldig bra
 
318
Bra
 
184
Mindre bra
 
63
Dårlig
 
60

Fem siste vurderinger

04.03.2019

Innlegg av 93217766 Jessheim, Norge

Ferie

Hotellet har veldig bra all inklusive, med mye variasjon. Herlig beliggenhet på stranden med gangavstand langs stranden til shopping, atv utleie (anbefales) og «partygate» på kveldstid. Anbefaler å kjøre litt på egenhånd opp i fjellene. Herlig utsikt fra toppen og koselige spisesteder underveis.

 
06.10.2016

Innlegg av Elin F Lillehammer, Norge

Flott sted!

Vi er akkurat hjemme etter ei flott uke på Poseidon Beach Hotel. Her var det god mat, vennlig betjening, god rengjøring og helt greie rom og basseng. Bassengbaren tilbød gode forfriskninger og litt mat om du skulle bli sulten mellom hovedmåltidene. Deilig å kunne rusle noen få meter for å bade i havet. Anbefales!

 
08.08.2016

Innlegg av Adrian H

Nydelig hotell

Fint hotell, god service, vi hadde all inclusiv, men vann flasker koster penger, et tips tapp vann fra maskinen, men til vurderingen : det er et familie hotell, men ikke gå ut å spis mye bråk og festing, men hyggelig personell , renslige er de, masse god mat og drikke topp underholding, ta med familien hit!!

 
14.06.2016

Innlegg av svenntorew Porsgrunn, Norge

Positivt

Dette er et helt greit allinclusive hotell med perfekt beliggenhet. Frokosten var veldig bra men lunch og middag var litt begrenset med tanke på utvalg og variasjon. Lite minus at de ikke hadde noen form for likør i drikkeutvalget sitt. En annen ting som var skuffende var at kjøleskapet slo seg av når du tok med nøkkelen. Dette var nytt for meg noe vi også klaget til reiseselskapet med. Ellers anbefaler jeg dette hotellet til alle som ønsker allinclusive med prima beliggenhet.

 
29.07.2015

Innlegg av eirinhelene Kongsberg, Norge

Super tur!

Hotellet har en helt grei standard og hadde en super beliggenhet i forhold til stranda. Stranda lå jo omtrent på hotellet, så dette var vi veldig fornøyde med. Det er også positivt at beliggenheten på hotellet er litt utenfor "kjernen" av Laganas, da man slipper skrik og skrål fra festglade ungdommer og man slipper også bråket fra nattklubbene. Likevel er det kort gangavstand til restaurantene og natklubbene om man ønsker å dra dit. Betjeningen var hjelpsomme, og frokosten var helt grei. De tilbød det meste man trenger til en frokost, uten at det var noe ekstraordinært. Supert med en lunsjbar i bassengområdet, og også fint uteområde. Litt støy fra baren "Rescue" som lå ved siden av hotellet, men for vår del var det bare fint med litt musikk.