Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,1 av 10 Basert på 59 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
8,1 / 10
Rengjøring
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,9 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
8,1 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,2 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

Fred,
Lillestrøm

+
-
knapper til våt badetøy

Bekreftet gjest: 2019-10-02


7 av 10

,

+
Freshe rom, god frokost, hyggelig og hjelpsom betjening
-
Første dagene våre der var det en slags kloakklukt ved bassenget, usikker på hva det kom av.

Bekreftet gjest: 2019-07-16


8 av 10

Peter,
Strömstad

+
Helt och rent, fräscha rum, närhet till stranden
-
Gå ihop med övriga hotell i området och städa upp i närområdet. Vi som hotellgäster lämnar hotellen för att besöka restauranger, butiker o.d., då är det inte kul att passera överfulla sopcontainers, sopsäckar och ett allmänt nedskräpat närområde.

Bekreftet gjest: 2019-06-25


10 av 10

,

+
Beliggenheten. Særlig i forhold til stranda. Velstelt. Hyggelig betjening
-

Bekreftet gjest: 2018-09-19


9 av 10

Freddy,
Oslo

+
Veldig ryddig og pent rundt over alt. Smilende og hyggelig personal.
-
Free Wifee over alt. Legge gressklipping til et annet tidspunkt ikke i den tiden man hviler etter stranda. Vinglass på rommet ville vært fint.

Bekreftet gjest: 2018-09-19


4 av 10

Marit,
Hemsedal

+
Kort Avstand til sentrum og stranden. Fine fasiliteter med flere basseng.
-
Grunnere basseng i barnebasseng og «fellesbasdenget». Spill bare musikk fra et sted av gangen. Veldig bråkete når samme spiseområde utsettes for tre forskjellige sanger/underholdning samtidig. Noe også personalet var enig i. Engelsk barneklubb er vel og bra, men når våre barn dyttes ut av bassenget for å gjøre plass til deres aktiviteter er det ikke så stas. Kan godt spare oss for konstant underholdning og roping i mikrofoner fra engelskmennene også. Forståelse for at andre operatører har sine konsept, men opplevelsen druknet litt i alt dette. Skitne bad, og illeluktende kjøkken(virket som innestengt fukt på kjøkkenet) ikke en stor sak, men siden soverommene var freshe drar dette veldig ned. Veldig uapetittelige airconditionanlegg fulle av mugg. Dette hotellet kunne vært veldig bra, men misser på detaljene. Det ligger gamle baderinger hele uka i en hekk, glemte sokker i en av gangene. Det tar en time å få mat fra lunsjtestauranten, burde være unødvendig.

Bekreftet gjest: 2018-09-04


3 av 10

Lise,
Nedre Eiker

+
Bassengområdet og hagen
-
Vi prøvde å være positive, men hotellet var mer slitt og gammelt enn bildene viste, vi syns ikke dette hotellet var verdt pengene. Rotete ved ankomst da vi ble bedt om å gå ut å vente der. Skuffende dårlig WiFi mot ekstra kostnad, aircondition mot betaling var irriterende, samt depositum for tv fjernkontroll dro inntrykket lenger ned. Det toppet seg da norsk nabo fant en kakkerlakk.

Bekreftet gjest: 2018-08-14


10 av 10

Trine,
Hamar

+
Noe for enhver smak, voksenbasseng, morsomt fun n’ Splash basseng og stort basseng for alle. Nærhet til stranda som for øvrig var veldig fin og barnevennlig, og grei gåavstand til sentrum. Kjempekoselig sted og veldig hyggelig lokalbefolkning.
-
Få fortau opp gata til sentrum, evt ha reflekser på hotellet.

Bekreftet gjest: 2018-08-14


9 av 10

Liv,
Hadeland

+
Fin leilighet og bytte av håndklær hver dag. Noen minutter unna en fin strand.
-
Litt billigere air-condition, for dette er jo noe alle må ha midt på sommeren og når det er som varmest.

Bekreftet gjest: 2018-08-07


8 av 10

Morten,
Skedsmo

+
Gode senger. Velstelt og fint.
-
Bedre renset basseng (hadde glatt belegg).

Bekreftet gjest: 2018-07-31


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

86% anbefaler hotellet

1540 vurderinger
Utmerket
 
958
Veldig bra
 
399
Bra
 
123
Mindre bra
 
44
Dårlig
 
16

Fem siste vurderinger

02.08.2017

Innlegg av 506sivn Palma de Mallorca, Spania

Very nice

Veldig flott sted, Hagen var som en park . Vi hadde et helt nytt rom , kjempe fint, reint og pent . De vasker og holder orden. Eget basseng for voksne , noe som er veldig deilig for støy nivå i barnebassenget var høyt. Nærme vei til stranda var viktig for oss. Vi brukte ikke hotellet slik som små barns familier gjør men kun som overnatting. Helt perfekt . Man må være obs på og betale for aircondition 500kr for uka. Vi er kjempe fornøyd.

 
14.07.2015

Innlegg av Gerd149 Østlandet, Norge

Koselig hotell

Vi bodde ei uke her, syns det var et koselig hotell med hyggelige personale, også vaskedamene. God frokost, spiste middag her to kvelder og da ble det Kleftiko begge gangene - den var så god! Bra beliggenhet med kort avstand til både strand og sentrum.

 
25.03.2015

Innlegg av IngridHA2014 Oslo, Norge

Supert for familier.

Vi reiste med vår da, fireåring. Hotellet var supert for oss. Det var et litt avskjermet flott barnebasseng, i tillegg til normalt svømmebasseng. Leiligheten var fine, med alt vi trengte, og en fin balkong. Beliggenheten var også midt i blinken. EN kort spasertur til hovedgaten og ett steinkast fra stranda. I tillegg leide vi sykler og syklet, med barnesete, rundt på øya. Det var en deilig feire.

 
16.09.2011

Innlegg av TineTherese00 Sarpsborg, Norge

Supert sted for småbarnsfamilier

Har ingenting å utsette på verken hotellet eller beliggenheten. Kjempe fint for småbarn med eget "badeland". Kort vei til stranda og "byen". Rolig område, med alt du trenger i nærheten. Vi kommer gjerne tilbake hit!

 
01.09.2011

Innlegg av Karen Eva L Lørenskog, Norge

Helt fantastisk, med en service man ikke finner maken til

Vi valgte hotellet først og fremst på grunn av prisen, men også da på grunn av gode anmeldelser på tripadvisor. Og vi ble virkelig imponert. Måten vi ble tatt i mot på, alltid fantastisk service. Vi reiste, 2 barn, foreldre og besteforeldre. Barna kosa seg utrolig. Kort vei til stranda som var landgrunn og fin. Bassengområdet var flott i tillegg til en liten vannpark for de mellom 3 og 12 år. Området, med flott bebyggelse, og fine grøntområder. Post hver dag, med hva som var underholdning om kvelden. En liten spasertur til sentrum om kvelden med mange bra restauranter, må spesielt nevne restarurant Paolo som hadde en fantastisk service og god mat. Her var det også et større vannland med store sklier. Skal helt klart tilbake hit, forhåpentligvis til neste år.