Reisemål – Zakynthos

feriesteder sortert etter

Tsilivi er barnefamiliens favoritt på Zakynthos. Den langgrunne sandstranden byr på deilige dager med sol, bad og lek. Langs hovedgaten ligger koselige tavernaer og lokker med meze og andre greske delikatesser.

Mer om Tsilivi 8 hoteller fra 4 040 NOK

En reise til Laganas passer så vel barnefamilien som den som ønsker fest og moro. Sandstranden er finkornet og nesten 9 kilometer lang i tillegg er den barnevennlig langgrunn. Laganas er også kjent som Zakynthos' party by med flere livlige barer og nattklubber langs hovedgaten.

Mer om Laganas 5 hoteller fra 4 390 NOK

Ønsker du en stille og rolig ferie, er Kalamaki stedet for deg. På de fine og langgrunne sandstrendene trives barnefamiliene godt. Her kan du virkelig nyte deilige dager med sol og bad!

Mer om Kalamaki 5 hoteller fra 3 527 NOK

Feriebyen Argassi på Zakynthos har noe for enhver smak. Her kan du nyte stillheten på den herlige stranden og god mat å hyggelige tavernaer, eller more deg på en av byens barer.

Mer om Argassi 5 hoteller fra 3 754 NOK

Velkommen til rolige og avslappede byen Vasilikos, som har Zakynthos' beste strender! Vannet er krystallklart og den myke sanden perfekt for soltilbedere.

Mer om Vasilikos

Nyhet! Er du ute etter en rolig og avslappende ferie er det til Tragaki på det nordøstre Zakynthos du skal bestille sommerferien. Velg blant våre hotell som alle ligger nært havet.

Mer om Tragaki 3 hoteller fra 4 398 NOK