1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,2 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
7,6 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
7,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,3 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Jan,
Løkken Verk

+
Personalet, beliggenhet, utsikten fra rommet vårt.
-
Kunne kanskje hatt en person til i resepsjonen når det kommer mange som skal sjekke inn samtidig. Innsjekking tok tid da det kun var en i resepsjonen.

Bekreftet gjest: 2019-07-09


8 av 10

Jan,
Sandefjord

+
Rengjøring - fantastisk
-
Wi-Fi tilkobling elendig. Ustabil og utilgjengelig. Strykkarakter

Bekreftet gjest: 2019-07-09


8 av 10

Eilert,
Fredrikstad

+
Frokostserveringen var meget positiv. God og variert mat. Serviceinnstilt og koselig personale. Stille og rolige omgivelser.
-
Vi sendte e-post der vi ønsket balkong/ leilighet mot øst. Dette ble ikke innfridd. Det var ikke mulig å oppholde seg på balkongen på ettermiddagen.

Bekreftet gjest: 2019-06-25


8 av 10

,

+
Rengjøring hver dag på rommet og hyggelig betjening
-
Feil opplyst i annonsen om stranden som ikke lå ved hotellet men utenfor. Misvisende info

Bekreftet gjest: 2019-06-25


10 av 10

Terje,
Ørsta

+
God frokost hyggeleg betjening
-

Bekreftet gjest: 2019-06-11


10 av 10

Ketil,
Auli

+
Beliggenhet - et stykke fra hovedvei og støy fra sentrum.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-04


10 av 10

Kari,
Kristiansand

+
God frokost, bra rengjøring, fint basseng, bra restauranter i området og fantastisk service. Kan anbefales!
-

Bekreftet gjest: 2019-06-04


8 av 10

,

+
Beliggenheten
-

Bekreftet gjest: 2019-06-04


10 av 10

Ellen,
Nannestad

+
Reint og ordentlig overalt. Hyggelig og hjelpsom betjening!
-
Dårlig lys på rommet. Spesielt savnet vi leselys ved senga!!

Bekreftet gjest: 2019-05-28


10 av 10

,

+
Rengjøringen
-

Bekreftet gjest: 2018-09-12


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 5/5 Service
 • 4,5/5 Verdi
 • 5/5 Renslighet

94% anbefaler hotellet

623 vurderinger
Utmerket
 
432
Veldig bra
 
147
Bra
 
31
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

13.08.2018

Innlegg av pwloso

Apollo reiser kunne oppdater beskrivelsen

Apollo sine 3stjerner har satt ny standar.. Vi er mer enig med TripAdvisor sine 2stjerner. Som dere ser andre skriver, ligger hotellet litt utenfor argassi. Beliggenheten er bra da det er rolige omgivelser. Butikker, resturanter og stranden er i gang avstand. Vi har nå bodd her i 2 uker. Det som skuffer her er blant annet renhold, og fasiliteter på rommet. Her fikk vi inntrykk av en slitent leilighets hotellrom. (Ødelagt vannkoker, kjøleskap som er delvis ødelagt. Dusj slange som er ødelagt å gir dårlig trykk i dusjen pga lekkasje i slangen. Søppelbøtta er ødelagt, dette er noe jeg kan nevne. Vi hadde bestilt oppholdet med frokost, men etter første frokost bestemte vi oss for å avbestille dette, da det viste seg at det viste seg at det var en liten meny du bestilte fra og ikke koldtbord. Frokosten tok vi etter dette på balkongen som lå på hotellets bakside. Ikke negativt etter min mening, da det nok er stillere her en på fremsiden hvor det er bassenger å resturant. A/C kostet 35 euro ekstra per uke, noe som er uaktuelt å være foruten. Annet: Vi leide bil under hele oppholdet. Pga av bilen har vi fått se storsett hele øya, å det finnes mange perler på denne øyen. Vi kjørte til enden av øya for å ta båttur til Shipwrack, det trur jeg var lurt. Vår båt var ikke overfylt. Denne turen angret vi ikke på. Dessuten har vi fått besøke mange fine småe tavernaer å strender på øya.

 
10.07.2017

Innlegg av eilertl2014 Gressvik, Norge

Koselig veldrevet hotell i utkanten av byen.

Stille og rolig hotell med gangavstand til strand og sentrum. Vi ble som vanlig mottatt av hyggelige personale i resepsjonen. Rommene våre hadde fin beliggenhet, og var godt innredet med fine romslige balkonger. Vi fikk byttet håndkler og sengetøy hver dag. God rengjøring på rommene. Benyttet også restauranten på hotellet til lunsj og middag noen ganger. Maten var meget god. deltok også på en hyggelig gresk aften med god mat og underholdning. Vi kommer til bake neste gang vi skal til Zakynthos.

 
05.11.2016

Innlegg av sveint_11 Karmøy, Norge

Flott leilighet med stor terasse og fin utsikt

Hotellet lå ca 200 meter fra Argassi sentrum, hadde veldig hyggelig betjening, badebasseng og en grei restaurant med god service og god mat. Vi fikk en fin leilighet med alle nødvendige bekvemligheter og en stor terasse med utsikt over havet og helt til Zakyntos by. Det var flere andre spisesteder og små "Supermarkeder" innen 100-200 meter. Det lå en grei, men smal strand nesten rett over veien 4-5 minutters gange fra Hotellet.

 
06.07.2016

Innlegg av Travelkdh Oslo, Norge

Zakynthos i juni måned

Vi lengtet etter sol og varme. Valget falt på stedet Argassi og hotellet Windmill Studio. Et sjarmerende hotell. Fine rom og leiligheter, rent og pene omgivelser. Grønne omgivelser på denne tid. Hotellets gjester var noen barnefamilier og men flest av den eldre årgang (over 40). Hotellet har to bassenger. Et for barn. Har du barn så ville jeg valgt en leilighet like ved bassenget. Vi valgte rom med utsikt utover havet. Hotellet har en hyggelig restaurant. Vi spiste frokost der. God service og hyggelig personell. Ønsker du sandstrand med solsenger så er det bare tre minutter å gå. Der finner du også restauranter. Vi anbefaler også leie av sykkel. Kort sykkeltur til flere nydelige strender.

 
05.09.2015

Innlegg av Ragnhild F Oslo, Norge

Infridde ikke forvetningene

Hotellet har en fin beliggenhet litt i et stille område i utkanten av Argassi, men likevel med kort avstand til alt. Rommene virket forholdsvis rene, men gulvene kunne nok ha fått en litt grundigere vask. Kjøkkenfasilitetene var derimot veldig skuffende. I beskrivelsen av hotellet stod det med mulighet for å tilberede en hyggelig middag på rommet og spise den på balkongen. Dette var ikke mulig, da kjøkkenet var alt for lite med ingen benkeplass trykket inn i et hjørne bak inngangsdøra. Det var også veldig dårlig utstyrt og manglet vesentlige ting som brødkniv og stekepanne. Generelt var rommet mindre enn forventet, og innredet mer som et vanlig hotellrom enn en liten leilighet. Vi fikk også tildelt rom med balkong på baksiden av huset uten utsikt, og var veldig plaget av veps på balkongen, så den ble ikke brukt som mye som vi hadde håpet på. Alltid skuffende å oppdaget at aircondition koster 35 euro ekstra, også måtte du i tillegg betale 10 euro for å bruke safen på rommet. Slikt burde være inkludert i prisen, da det er noe man garantert vil trenge. Med minimum 30 plussgrader ute var det umulig å ikke ha aircondition. God service i resepsjonen av to damer som byttet på dag og ettermiddagsskiftet. Begge snakket veldig godt engelsk, noe de fleste gjør i Argassi.