1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  • • Bo eksklusivt på fjellet
  • • Økologisk og kortreist mat
  • • Avslappende ferie i naturen

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa er et eksklusivt hotell i bygninger som kan dateres tilbake til 1700-tallet. Gjennomført stil og innredning på hele hotellet. Hotellets beliggenhet passer for deg som vil omgi deg med henførende natur og du får en slående utsikt over Vikosravinen. Etter en dag i fjellene kan du trekke deg tilbake i lekre rom, innta en bedre middag og en massasjebehandling som er skreddersydd for slitne turgåere.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Veldig vennlig og serviceinnstilt personale, rolig og avslappet atmosfære. Fin beliggenhet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa har 15 rom og suiter, restaurant og spa. Hotellet ligger i Mikro Papigo, en fjellandsby i Zagoria med et vell av naturopplevelser og aktiviteter. Hotellet er sør-europeiske prisvinner i kategorien Luxury Mountain Resort.

Hotellet har en á la carte-restauranten som serverer lunsj og middag. All mat som serveres på hotellet er økologisk og dyrket i nærområdet, også det som tilbys på frokostbufféen. Innendørsbasseng med jacuzzidel i hotellets spa. Tilgang til bassenget, badstuen og hamam er gratis. Massasje og behandlinger mot avgift. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Det er ikke trafikk i området rundt hotellet.

Har du lyst til å utforske det spennende området Zagoria er det flere utflukter å velge mellom. Les mer om utfluktene i Zagoria-området her.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.