Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

  • • Bo eksklusivt på fjellet
  • • Økologisk og kortreist mat
  • • Avslappende ferie i naturen

Mikro Papigo 1700 Hotell & Spa er et eksklusivt hotell i bygninger som kan dateres tilbake til 1700-tallet. Gjennomført stil og innredning på hele hotellet. Hotellets beliggenhet passer for deg som vil omgi deg med henførende natur og du får en slående utsikt over Vikosravinen. Etter en dag i fjellene kan du trekke deg tilbake i lekre rom, innta en bedre middag og en massasjebehandling som er skreddersydd for slitne turgåere.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person. Juniorsuite for 2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenheten, hyggelig vertskap, god atmosfære. Nydelig kortreist mat og drikke til behagelige...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa har 15 rom og suiter, restaurant og spa. Hotellet ligger i Mikro Papigo, en fjellandsby i Zagoria med et vell av naturopplevelser og aktiviteter. Hotellet er sør-europeiske prisvinner i kategorien Luxury Mountain Resort.

Hotellet har en á la carte-restauranten som serverer lunsj og middag. All mat som serveres på hotellet er økologisk og dyrket i nærområdet, også det som tilbys på frokostbufféen. Innendørsbasseng med jacuzzidel i hotellets spa. Tilgang til bassenget, badstuen og hamam er gratis. Massasje og behandlinger mot avgift. Nivåforskjeller og trapper inne på hotellområdet. Det er ikke trafikk i området rundt hotellet.

Har du lyst til å utforske det spennende området Zagoria er det flere utflukter å velge mellom. Les mer om utfluktene i Zagoria-området her.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt