Vrachos – mellom Parga og Preveza

Vrachos

  • • Lang og fin sandstrand
  • • Spennende utfluktsmål

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Vrachos er en liten by med en tre kilometer lang og fin sandstrand. Tilbring ferien her med masse sol og bad eller lei en bil for å se deg omkring.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Populære hoteller – Vrachos

Hotellets bar

Atlon

Fra 4 185 NOK

Flevas Mill

Fra 4 622 NOK

Fakta om Vrachos

Transport t/r hotell

Fra flyplassen Aktion (Parga) er det tunnel til Preveza og derfra videre til Vrachos. Det tar ca. 35 minutter til hotellene. Transporten gjennomføres ofte med minibuss.

Fra flyplassen i Ioannina til hotellene i Vrachos tar det ca. 1 time og 40 minutter. Transporten foregår som regel uten reiseleder fra Apollo.

Merk at det kan være bytte fra buss til minibuss eller omvendt underveis.

Strender

Stranden som strekker seg fra Vrachos til byen Loutsa er en tre kilometer lang sandstrand. Den er blitt tildelt miljømerket Blått Flagg, som står for god vannkvalitet.

Mer fakta

Været

jan 10°c
feb 10°c
mar 13°c
apr 16°c
mai 21°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 25°c
okt 20°c
nov 15°c
des 11°c
8,5 av 10 Vrachos
Våre gjesters vurdering, Basert på 31 vurderinger