Symi – liten og vakker

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Symi i Hellas er utvilsomt en av de aller vakreste øyene av Tolvøyene, og mange velger å reise tilbake hit, år etter år. Den kalles gjerne "Eventyrøya", og det er virkelig pittoresk i den naturlige havna hvor pastellfargede hus klatrer i fjellskråningene.

Bestill ferien nå – bestem deg senere!

Vi vil at du skal glede deg til din neste reise – derfor gir vi deg gebyrfri ombooking på alle pakkereiser med charterfly i vårt program. Da kan du endre både dato, reisemål eller hotell opptil 14 dager før avreise uten ekstra kostnad. Nå har vi begynt å legge ut reiser for sommeren 2021, og du kan også booke om til disse reisene. Se vilkår her.

Fakta om Symi

Mat og drikke

En toretters middag koster ca. 150 kroner; en øl ca. 25 kroner.

Transport t/r hotell

Detaljert informasjon om transfer finner du her.

Strender

I Symi by bader man fra badetrapp fra brygga. Ca. 800 m øst for byen ligger det en fin liten rullesteinstrand. Rundt hele øya er det flere strender som kan nås med badebåt.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 19°c
des 15°c

Viktig om reisen til og fra Symi

Ventetider og overnatting kan forekomme på reisen til og fra hotellet på Symi. Les mer om transport t/r hotell her »

Vi anbefaler å bestille transport med Apollo. Da er båtbilletter tur/retur Rhodos-Symi inkludert og du slipper selv å ordne dette etter ankomst til Rhodos.