Kalodoukas

Kalodoukas et enestående bosted med masse sjarme. Leilighetene ligger i et meget gammelt hus hvor den gamle stilen er bevart – grove takbjelker og åpne ildsteder bidrar til den spesielle atmosfæren.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Fakta & fasiliteter

Til stranden: 2 km
Til sentrum: 500 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetene på Kalodoukas er bygd i tradisjonell gresk stil og ligger i flere gamle hus i åssiden ned mot Symi by – noen av dem er mer enn 100 år gamle. De har vært under kontinuerlig oppussing, men den opprinnelige stilen er beholdt med takbjelker og åpen peis.

Det går meget bratte steintrapper fra byen opp til husene og leilighetene. Store nivåforskjeller. Resepsjonen ligger i sentrum av Symi og har begrenset åpningstid: 09.00-13.00 og 18.00-21.00. Fra leilighetene til resepsjonen er det en spasertur på ca. 15 minutter. Den greske hotellskatten betales i resepsjonen.

Måltider

Ingen.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt