Sunrise Village

Leilighetshotellet Sunrise Village ligger vakkert til ved kystveien rett utenfor Skopelos by. Herfra er det gangavstand til både sentrum og stranden, men du kan også nyte dagen ved hotellets basseng.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer. Ettromsleiligheter superior for 2-3 personer. Toromsleiligheter superior for 2-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunrise Village er et hyggelig, litt eldre leilighetshotell som ligger herlig til i frodige omgivelser ved kystveien rett utenfor Skopelos by. Hotellet består av flere bygninger som ligger rundt bassengområdet.

WiFi mot avgift. Resepsjonen er åpen på dagtid. Ca. 100 meter til bystranden i havna (rullestein). Stranden er uten solsenger/parasoller. I høysesongen setter noen tavernaer i området ut solsenger og parasoller til sine besøkende. Ca. 4 kilometer til sand-/rullesteinstrand. Ca. 600 meter til bussholdeplass i havnen. Badebåt eller busser til andre strender på øya. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Avstanden til stranden på 100 meter er til rullesteinstranden ved havna i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand og ved sesongstart og -slutt er det ikke solsenger eller parasoller der. I høysesong er det noen tavernaer som setter frem solsenger og parasoller til sine gjester.
  • Rundt omkring på øya er det flere fantastiske strender. Mange av dem kan du komme til med buss, eller enda enklere er det selvsagt å leie bil. Det er ca. 4 kilometer til sand-/rullesteinstranden Stafylos Beach.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt