1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Sunrise Village

Sunrise Village ligger vakkert til ved kystveien rett utenfor Skopelos by. Herfra er det gangavstand til både sentrum og stranden, men du kan også nyte dagen ved hotellets basseng.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

1-romsleiligheter for 2-3 personer. 2-romsleiligheter for 2-4 personer

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,8 av 10
Basert på 27 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Sevicen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 800 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sunrise Village i Skopelos by er et hyggelig leilighetshotell fordelt på flere bygninger rundt bassengområdet. Hotellet ligger i et hotellområde i frodige omgivelser i utkanten av Skopelos sentrum med alt innen gangavstand.

WiFi mot avgift. Resepsjonen er åpen på dagtid. Ca. 100 m til bystranden i havna (rullestein). Stranden er uten solsenger/parasoller. I høysesongen setter noen tavernaer i området ut solsenger og parasoller til sine besøkende. Ca. 4 kilometer til sand-/rullesteinstrand. Ca. 600 meter til bussholdeplass i havnen. Badebåt eller busser til andre strender på øya. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen