1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Skopelos Village

  • • Svært vakre omgivelser
  • • Høy kundetilfredshet

Skopelos Village ligger svært vakkert til omgitt av blomstrende bougainvillea. Under innspillingen av Mamma Mia bodde noen av skuespillerne her!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2 personer. Toroms suiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,2 av 10
Basert på 23 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Profesjonelt personale.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skopelos Village er et moderne leilighetshotell med to mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller, omgitt av velstelte gressplener og blomster. Gratis badehåndklær. Det ligger en restaurant/bar mellom bassengområdene.

Gratis WiFi i fellesområdene. Trimrom og massasje mot avgift. Gratis bruk av tennisbaner ca. 300 meter fra hotellet. Room service på dagtid. Gangavstand til sentrum. Ca. 300 meter til liten strand i havna, denne er uten solsenger. I høysesongen setter tavernaene ut solstoler og parasoller til sine besøkende. Ca. 700 meter til bussholdeplassen i havna og ca. 4 kilometer til den større Stafilos-stranden. Gratis hotellbuss til en av strendene. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Måltider

Frokost. Halvpensjon mot tillegg.