Skopelos Village

Skopelos Village

  • • Svært vakre omgivelser
  • • Høy kundetilfredshet

Skopelos Village er et populært hotell som ligger svært vakkert til omgitt av blomstrende bougainvillea. Under innspillingen av Mamma Mia bodde noen av skuespillerne her!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2 personer. Toroms suiter for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Familierom for 2-5 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

God service, hyggelig stemning, god frokost med fantastisk utsikt over byen. Rommene var pent inn...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 300 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skopelos Village er et moderne leilighetshotell med adskilte bygninger. Her er det to mindre bassengområder med gratis solsenger og parasoller, omgitt av velstelte gressplener og blomster. Gratis badehåndklær. Det ligger en restaurant/bar mellom bassengområdene.

Gratis WiFi i fellesområdene. Lite trimrom (gratis) og massasje mot avgift. Gratis bruk av tennisbaner ca. 300 meter fra hotellet. Room service på dagtid. Lokaltrafikk som kan oppfattes som forstyrrende i noen rom.

Gangavstand til sentrum. Ca. 300 meter til liten strand i havna, denne er uten solsenger. I høysesongen setter tavernaene ut solsenger og parasoller til sine besøkende. Ca. 700 meter til bussholdeplassen i havna og ca. 4 kilometer til den større Stafilos-stranden. Hotellbuss til en av strendene mot avgift.

Måltider

  • Frokost inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt