Evlalia

  • • Vakker hage
  • • Fin utsikt

Hyggelige Evlalia ligger litt utenfor Skopelos by, omgitt av olivenlunder. Når sulten melder seg kan du forberede middagen på en av utegrillene som står til gjestenes disposisjon.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Utsikt og beliggenhet. Fint bassengområde.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 900 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetene på Evlalia er fordelt på tre hus som ligger i frodige omgivelser. Pent bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Vakker utsikt over Skopelos by og marina. Poolbar.

Gratis WiFi i resepsjonen og i noen fellesområder, det kan være veldig tregt når det er mange pålogget. Ca. 900 meter til bystranden i havna i Skopelos by (rullestein). Stranden er offentlig og i begynnelsen og slutten av sesongen er det ikke solsenger/parasoller her. I høysesongen har noen av tavernaene solsenger og parasoller til sine besøkende. Det er mange flotte strender på øya og du kan ta bussen til flere av dem, men det er selvsagt enklere med leiebil. Det Ca. 4 kilometer til sand- og rullesteinsstranden Stafilos.

Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 50-100 meter fra hotellet og det er bakke opp til hotellet. Det er ingen resepsjon på Evlalia, men eieren bor på hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Avstanden til stranden (900 meter) er til rullesteinstranden ved havna i Skopelos by. Stranden er en offentlig strand og i begynnelsen og slutten av sesongen er det ikke solsenger eller parasoller der. I høysesong er det visse tavernaer som tar frem solsenger og parasoller for sine gjester. Rundt om på øya er det flere fantastiske strender. Til mange av dem kan man ta buss, eller enda enklere - lei en bil! Det er ca. 4 kilometer til sand- og rullesteinstranden Stafilos Beach.