1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Lyse, oppussede dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Ekstraseng i feltseng. TV og et lite kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 25 m²
Antall personer: 2-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i etasje

Dobbeltrom i etasje, åpent mellom etasjene, med soverom med dobbeltseng samt et lite bad med dusj og wc oppe. Sovesofa i oppholdsrommet nede samt et bad med dusj og wc. TV i begge etasjer. Lite kjøleskap. vannkoker kan lånes. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Tøfler og hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 30-35 m²
Antall personer: 2-4

Executiverom

Executiverom med åpen planløsning. Dobbeltseng og sittegruppe med lenestoler. TV og minibar. Gratis WiFi, luftkondisjonering og safe. Badekåper og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.
Romstørrelse: Ca. 45 m²
Antall personer: 2

Familierom

Familierom består av to dobbeltrom ett med en dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. Dør i mellom og hvert sitt bad. TV og minibar/kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Morgenkåpe og tøfler. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 65 m²
Antall personer: 4

Større dobbeltrom

Lyse, renoverte, større dobbeltrom med dobbeltseng og to enkeltsenger. TV og et lite kjøleskap. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekar/dusj og wc, hårføner. Balkong eller terrasse, noen med havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Barn under 2 år regnes som person i ekstraseng.
Romstørrelse: Ca. 35 m²
Antall personer: 2-4