Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 124 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,3 / 10
Service
 
9,2 / 10
Fasiliteter
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
9,1 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Anne,
Tananger

+
Beliggenhet, service, personale, stille og rolig, nydelige hager, god mat, basseng og strand, drømmeplass for vår familie og våre behov.
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

Anette,
Stavanger

+
Fint og reint. Gode senger. Nye håndklær 2 ganger til dagen. Strand håndklær ny hver dag. God frokost.
-
Et supermarked litt nærmere.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

Leif ,
Sola

+
Meget fint plassert i landskapet, men fine fasiliteter. Gjennomtenkte løsninger
-
Bedre rengjøring av uteområder.

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

,

+
Belligenhet, service.
-
Fornye sengene. De er veldig vonde...

Bekreftet gjest: 2019-07-13


10 av 10

Vigdis ,
Lørenskog

+
Utrolig god service; smil og hyggelige tilbakemeldinger overalt. En av døtrene mine brakk like før vi dro på ferie, og gikk med krykker. Han som tok mot oss i resepsjonen ordnet uten at vi ba om det et rom som lå nærmere heisen, ordnet med rullestol som vi kunne bruke og hjalp oss på alle måter. Og overalt møtte vi hjelpsomme mennesker. Helt fantastisk!!!
-
Det burde vært en butikk i nærheten. Eneste minuset vi finner!

Bekreftet gjest: 2019-06-15


10 av 10

Hans ,
Stavanger

+
Beliggenhet et roligt og fint hotell
-
Det vi savnet var et lite mini marked,nærmeste marked var 2km. avstand fra hotellet

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Anne ,
Tananger

+
Alt, derfor kommer vi tilbake her år etter år.
-
Et lite minimarked hadde vært topp.

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Kristin ,
Stord

+
Beliggenhet, egen strand, flott bassengområde
-
En mini supermarket på anlegget slik at man kan få tak i litt drikke etc. uten å gå 2 km til nærmeste butikk, langs en meget trafikkert veg.

Bekreftet gjest: 2018-09-01


8 av 10

Åge,
Moss

+
Beliggenhet og personellet i restaurantene!
-
Altfor dårlig/ingen Wi-fi Dårlig rengjorte sengeteppe/laken!

Bekreftet gjest: 2018-09-01


8 av 10

Odd ,
Sandefjord

+
Fantastisk profesjonelle, hyggelig og smilende personale.
-

Bekreftet gjest: 2018-08-25


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

1189 vurderinger
Utmerket
 
751
Veldig bra
 
305
Bra
 
101
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

26.06.2018

Innlegg av gatemix66 jaren

Fantastisk hotellopplevelse.

Tilbragte 14 dager her i forbindelse med bryllup. Hadde en utrolig god ferie. Betjeningen var hyggelige og hadde alltid et smil å gi. Rommene var flotte, honnør til de som ryddet, alltid rent og ryddig. Håndklær ble byttet to ganger daglig. Frokosten er noe av det beste vi har hatt på våre reiser. 50 m til stranda, der det gikk taxibåt til byen. Anbefales😀

 
02.06.2018

Innlegg av Knut E

Ferie

Fantastisk flott plass. Vi ankom Kassandra etter en liten rask tur med buss, bagasjen ble hentet med egen bil og brakt helt opp på rommet. Rommet var delikat, rent og innholdsrikt. Bar/basseng området var flott hvor du får det meste du trenger enten du er sulten eller tørst. Nydelig frokost med godt og variert utvalgt. Middagsbuffet og alakarte med utsøkte gode retter. Mest av alt på et ferieopphold er menneskene som jobber på hotellet som avgjør om en får en god eller dårlig opplevelse. Kassandra Bay Resort &SPA har et fantastisk sammensveiset hyggelig og service crew. De er ALLE der for at du skal ha en hyggelig tid. Meget serviceinnstilt. Dette er en plass som jeg trygt kan anbefale til dere som skal bestille. FANTASTISK 😃🇳🇮🌞 TAKK FOR OPPHOLDET.

 
22.07.2016

Innlegg av 644anita Fredrikstad, Norway

deilig strand

veldig dyrt hotelt,og hadde bestillt med Jacuzzi,den var ganske liten for 2 pers.Veldig masete at de kom innom på ettermidag eller kveld for å sjekke seng og håndkleer,ganske unødvendig vil gjerne ha litt privat liv.Ingen kiosk,supermarked på stedet eller restaurant utenom den resturanten som er på hotellet.bussen er ofte full ned til byen fra 17 og da stopper den IKKE,men veldig fint med båt fra stranden på kvelden,greit med bussen hjem.Velger du og betale kontant når du kjøper middag eller lunsj og ikke har akkurat sum,så tar det veldig langt tid før de kommer tilbake med vekslepenger,du må gjerne gi beskjed om at du venter på veksel,de håper vel på å beholde resten i driks,men med den slags oppførsel så har jeg mistet lysten på å gi dem noe som helst.også her måtte vi være tidlig ute med å legge hånkle på solsenger på stranden,men kjempe fint med drikke service på stranden,han var veldig ok og ga god service.

 
31.05.2016

Innlegg av elsemj52 Sandefjord, Norge

Flott hotell

Bagasjen vår ble hentet på flyplassen av hotellet, etterpå ble den kjørt opp til rommet vårt. Nydelig rom og fin veranda med hav utsikt.Vi hadde en flott dame som vasket og gjorde det helt perfekt.Hun kom tilbake senere på kvelden og tok av sengeteppet og det lå et sukkertøy på puten.Veldig god frokost.Standen var perfekt og tok et morgenbad hver dag.Middagen spiste vi 4 ganger der som var en god buffet. ellers tok vi bussen eller båten til byen.

 
21.08.2015

Innlegg av Morten D Oslo, Norge

Flott hotell, men!

Vi bodde i 7 etg, der var det en kjempeflott utsikt. Men det kanskje ikke noe for folk som ikke liker trapper. Det er heis der, men noe må man gå. Vi spiste kun middag to ganger på hotellet og det var en helt grei opplevelse. Flott liten privat strand med servering, meget hyggelig kelner. Frokosten på hotellet skulle være inspirert av usa og det var den kanskje, men det er den verste frokosten jeg har opplevd noen gang når det kommer til sunnhet. Jeg har aldri i mitt liv sett så mye kaker og rene sukkerprodukter til en frokost. Så hvis du vil ha en sunn start på dagen er dette hotellet ikke det rette stedet (de hadde ikke en gang yougert og vi er i Hellas). De sier selv at de er et 5 stjerner hotell, men det er ikke mulig maks 4. De mangler det siste lille som skal til både når det gjelder håndverksmessige på rommet og personalet service villighet samt at når du reklamerer med wifi ja da får du ha det.