1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
9,1 av 10 Basert på 33 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
9,1 / 10
Rengjøring
 
9,5 / 10
Service
 
9,5 / 10
Fasiliteter
 
9,0 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
9,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
9,0 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,9 / 10

10 siste vurderinger


8 av 10

Stig ,
Vennesla

+
Service
-
Stive priser

Bekreftet gjest: 2019-07-20


6 av 10

Thor ,
Bryne

+
Personellet på hotellet var veldig servicevennlige og dyktige. Veldig god mat og drikke på alle spisestedene. Flott bassengområde og solsenger Flott strand og solsenger
-
Savnet muligheter for innkjøp av det mest nødvendige i nærområdet - bør være en butikk på hotellet Veldig dårlig Wifi, fikk ikke brukt det i det hele tatt Dårlige utemøbler, veldig dårlige å sitte i Vi hadde et dobbeltrom (to personer), men det var bare en dårlig stol på rommet - hvor skal den andre sitte??

Bekreftet gjest: 2018-09-29


10 av 10

Johanna,
Moss

+
Frukosten
-
Minimarket på hotellet

Bekreftet gjest: 2018-09-22


8 av 10

Ketil,
Mathopen, Bergen

+
Beliggenheten var god og water taxi service til Old Port var helt ok
-
Rommene var små men grei for en uke, men badet var lite og trenger oppgradering. Dusjen virket ikke som den skulle og det er tydelig at badet ikke er i topp stand. Dør til veranda trenger også ettersyn.

Bekreftet gjest: 2018-09-22


10 av 10

Anja,
Aurskog

+
-
savnet et lite mini-market, nærmeste lå 1 og en halv km unna...

Bekreftet gjest: 2018-09-15


9 av 10

,

+
-
WiFi

Bekreftet gjest: 2018-08-18


9 av 10

Mona,
Hamar

+
Separat avdeling for de som ikke ønsket barn under 15 år. Basseng området og frokost avdelingen. Perfekt
-

Bekreftet gjest: 2018-08-04


10 av 10

Alfred ,
Mosterhamn

+
Beliggenhet og service
-
Info permen fra apollo kan forbedres

Bekreftet gjest: 2018-07-21


7 av 10

Bjørn,
Sola

+
Renhold og service
-
Apollo selger hotellet som noe det ikke er. Selv om et av bassengene er " stengt" er dette ikke et hotell kun for voksne. " reservering" av solsenger med håndklær tillates uten forbehold.

Bekreftet gjest: 2018-07-07


9 av 10

Marianne,
Oslo

+
De ansatte! Absolutt alle var service minded og blide til enhver tid - helt unikt hotell på det området! Fantastisk opplevelse!
-
Ingen

Bekreftet gjest: 2018-06-02


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4,5/5 Sovekvalitet
 • 4,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

89% anbefaler hotellet

1185 vurderinger
Utmerket
 
747
Veldig bra
 
305
Bra
 
101
Mindre bra
 
24
Dårlig
 
8

Fem siste vurderinger

26.06.2018

Innlegg av gatemix66 jaren

Fantastisk hotellopplevelse.

Tilbragte 14 dager her i forbindelse med bryllup. Hadde en utrolig god ferie. Betjeningen var hyggelige og hadde alltid et smil å gi. Rommene var flotte, honnør til de som ryddet, alltid rent og ryddig. Håndklær ble byttet to ganger daglig. Frokosten er noe av det beste vi har hatt på våre reiser. 50 m til stranda, der det gikk taxibåt til byen. Anbefales😀

 
02.06.2018

Innlegg av Knut E

Ferie

Fantastisk flott plass. Vi ankom Kassandra etter en liten rask tur med buss, bagasjen ble hentet med egen bil og brakt helt opp på rommet. Rommet var delikat, rent og innholdsrikt. Bar/basseng området var flott hvor du får det meste du trenger enten du er sulten eller tørst. Nydelig frokost med godt og variert utvalgt. Middagsbuffet og alakarte med utsøkte gode retter. Mest av alt på et ferieopphold er menneskene som jobber på hotellet som avgjør om en får en god eller dårlig opplevelse. Kassandra Bay Resort &SPA har et fantastisk sammensveiset hyggelig og service crew. De er ALLE der for at du skal ha en hyggelig tid. Meget serviceinnstilt. Dette er en plass som jeg trygt kan anbefale til dere som skal bestille. FANTASTISK 😃🇳🇮🌞 TAKK FOR OPPHOLDET.

 
22.07.2016

Innlegg av 644anita Fredrikstad, Norway

deilig strand

veldig dyrt hotelt,og hadde bestillt med Jacuzzi,den var ganske liten for 2 pers.Veldig masete at de kom innom på ettermidag eller kveld for å sjekke seng og håndkleer,ganske unødvendig vil gjerne ha litt privat liv.Ingen kiosk,supermarked på stedet eller restaurant utenom den resturanten som er på hotellet.bussen er ofte full ned til byen fra 17 og da stopper den IKKE,men veldig fint med båt fra stranden på kvelden,greit med bussen hjem.Velger du og betale kontant når du kjøper middag eller lunsj og ikke har akkurat sum,så tar det veldig langt tid før de kommer tilbake med vekslepenger,du må gjerne gi beskjed om at du venter på veksel,de håper vel på å beholde resten i driks,men med den slags oppførsel så har jeg mistet lysten på å gi dem noe som helst.også her måtte vi være tidlig ute med å legge hånkle på solsenger på stranden,men kjempe fint med drikke service på stranden,han var veldig ok og ga god service.

 
31.05.2016

Innlegg av elsemj52 Sandefjord, Norge

Flott hotell

Bagasjen vår ble hentet på flyplassen av hotellet, etterpå ble den kjørt opp til rommet vårt. Nydelig rom og fin veranda med hav utsikt.Vi hadde en flott dame som vasket og gjorde det helt perfekt.Hun kom tilbake senere på kvelden og tok av sengeteppet og det lå et sukkertøy på puten.Veldig god frokost.Standen var perfekt og tok et morgenbad hver dag.Middagen spiste vi 4 ganger der som var en god buffet. ellers tok vi bussen eller båten til byen.

 
21.08.2015

Innlegg av Morten D Oslo, Norge

Flott hotell, men!

Vi bodde i 7 etg, der var det en kjempeflott utsikt. Men det kanskje ikke noe for folk som ikke liker trapper. Det er heis der, men noe må man gå. Vi spiste kun middag to ganger på hotellet og det var en helt grei opplevelse. Flott liten privat strand med servering, meget hyggelig kelner. Frokosten på hotellet skulle være inspirert av usa og det var den kanskje, men det er den verste frokosten jeg har opplevd noen gang når det kommer til sunnhet. Jeg har aldri i mitt liv sett så mye kaker og rene sukkerprodukter til en frokost. Så hvis du vil ha en sunn start på dagen er dette hotellet ikke det rette stedet (de hadde ikke en gang yougert og vi er i Hellas). De sier selv at de er et 5 stjerner hotell, men det er ikke mulig maks 4. De mangler det siste lille som skal til både når det gjelder håndverksmessige på rommet og personalet service villighet samt at når du reklamerer med wifi ja da får du ha det.