Kassandra Bay Suites & Spa

  • • Fint spa, nært stranden
  • • Deluxerom med eget basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Kassandra Bay Suites og Spa på Skiathos er en del av det større Kassandra Bay-anlegget. Hotellet har en flott beliggenhet ved Vasalias-stranden, et delikat spa som tilbyr en rekke behandlinger samt et pent bassengområde. Bestill et deluxerom med eget basseng for en ekstra luksuriøs ferie.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Deluxerom plus for 2 personer. Deluxerom med eget basseng for 2 personer. Juniorsuite for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kassandra Bay Suites & Spa er en del av Kassandra Bay Resort. Hotellet er moderne, nært stranden og ligger mellom Megali Ammos og Achladies, i det rolige området Vasilias. Stort bassengområde med to basseng som deles med nabohotellet Kassandra Bay. I tillegg er det et basseng kun for hotellets egne gjester. Gratis solsenger, parasoller og badehåndklær, pool-/snackbar. Strandservice med gratis solsenger, parasoller og badehåndklær. Vannsport på stranden mot avgift.

Restaurant Kassandra serverer middagsbuffé, Pergola byr på lett lunsj/snacks og hotellet har også á la carte-restauranten Mesoyios. I tillegg er det pool-/snackbaren Pelagos som er åpen hele dagen.

Spa med et bredt utvalg av behandlinger, hamam, jacuzzi, badstue og massasje mot avgift (17 års grense). Fint treningsstudio for gjester over 18 år med gratis adgang. I perioder tilbys gratis yoga- og pilatestimer utendørs. Gratis bordtennis.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Døgnåpen resepsjon som deles med Kassandra Bay. Det er også en resepsjon på dette hotellet.

Taxibåt fra hotellet til Skiathos by (4 kilometer) to ganger i timen i høysesong (mot avgift), og gode bussforbindelser. Ca. 800 meter til Achladies. Det ligger et par tavernaer ved hotellet. Trafikken på hovedveien kan oppfattes som forstyrrende. Kassandra Bay Suites & Spa deler fasiliteter, slik som restauranter og basseng, med Kassandra Bay.

Måltider

Frokostbuffé er inkludert. Halvpensjon mot tillegg. Halvpensjon omfatter frokostbuffé og middagsbuffé.

Verdt å vite

Ved ankomst/avreise stopper bussen ca. 150 meter fra hotellet, bagasjen transporteres.