1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Kassandra Bay

  • • Mange fornøyde gjester
  • • Strandnære hotell med fint spa

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Velkommen til fine Kassandra Bay ved Vasilias-stranden på Skiathos! Gjestfrihet, vakker utsikt og kort vei til sentrum er noe gjestene våre vet å sette pris på.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Større dobbeltrom for 2-4 personer. Dobbeltrom i etasje for 2-4 personer. Executiverom for 2 personer. Familierom for 4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 75 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Beliggenhet et roligt og fint hotell
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 4 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kassandra Bay er et moderne hotell i den rolige bydelen Vasilias. Det deler resepsjon, restauranter og basseng med nabohotellet Kassandra Bay Suites & Spa. Stort bassengområde med to saltvannsbasseng (ett med barneseksjon), gratis solsenger og parasoller. Pool-/snackbar. En bufférstaurant og én à la carte-restaurant. Hotellet har også strandservice med gratis solsenger, parasoller og badehåndklær.

Gratis WiFi på hele hotellområdet. Spa med behandlinger mot avgift. Aktiviteter for barn og voksne. Lekerom med ballrom. Vannsport mot avgift. Det ligger et par tavernaer i nærheten av hotellet. Ca. 800 meter til sentrum av Achladies. Taxibåt fra hotellet til Skiathos by, mot avgift. Gode bussforbindelser til Skiathos by. Trafikken fra hovedveien nær hotellet kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Frokostbuffé. Halvpensjon mot tillegg.