Troulos Bay

På hotell Troulos Bay, vårt eneste hotell i Troulos, venter en beliggenhet ved stranden med en makeløs havutsikt. Her er det et basseng med en egen del for de minste og en restaurant der du kan smake greske spesialiteter. I gangavstand ligger Troulos lokale sentrum med supermarked, restauranter, tavernaer og barer.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Dobbeltrom delvis under bakkeplan for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9,1 av 10
Basert på 23 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Troulos Bay har et hyggelig bassengområde med utsikt over havet og stranden. Basseng med barneseksjon. Gratis solsenger og parasoller ved bassenget. Pool-/snackbar. Solsenger og parasoller mot avgift på stranden.

Hotellets restaurant serverer gresk og internasjonal mat. Her er det en hyggelig hage samt et TV-rom. Gratis WiFi i fellesområdene. Resepsjonen er åpen fra tidlig morgen til midnatt, ca. kl. 7.00 til 24.00. Fra hotellet er det ca 200 meter til nærmeste supermarked og noen tavernaer. Gode bussforbindelser til Skiathos by (ca. 9,5 kilometer), en gang i halvtimen i høysesong. Lokaltrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt