1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
7,5 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,0 / 10
Fasiliteter
 
7,0 / 10
Mat og drikke
 
7,1 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,3 / 10

10 siste vurderinger


9 av 10

Geir ,
Sandnes

+
Flott bassengområde hvor det alltid var ledige senger, og fantastisk utsikt. Hyggelig betjening (spesielt Dimitri), og gode lunsjretter, som er bedre enn beskrevet på nettsiden (hvor jeg mener det stod enkle retter). Men totalt sett et meget flott anlegg, og vi var meget fornøyde.
-
Som flere har nevnt tidligere på tilbakemeldinger på nettsiden, så var dusjen dårlig sprut og uten muligheter for å feste på vegg - dette bør utbedres. Vi fikk rene håndklær hver tredje dag, og dette bør være hver dag.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


8 av 10

Kristin,
Rogaland

+
Utmerka resepsjonist, flott utsikt, godt reinhald
-
Betre myggnetting, fleire parasollar ved bassenget

Bekreftet gjest: 2019-07-06


8 av 10

Marit ,
Nordby

+
Rent og hyggelig
-
Legge ut realistiske bildet Rommet føltes som en bunkers og vær langt i fra verdt de ekstra pengene. Og liknet overhodett ikke bildene.

Bekreftet gjest: 2019-07-06


6 av 10

Lise,
Sogndalen

+
Utsikten og bassengområdet
-
Bedre service fra de i ved bassengområdet. Mye å forbedre med middagen du kunne bestille. Maten var ikke god og vi fikk alle rettene på forskjellige tidspunkt. Hjelpsomhet burde de bli flinker på.

Bekreftet gjest: 2019-06-22


6 av 10

Susanne ,
Kristiansand

+
Utsikten var fin, og bassengområdet var fint.
-
Syns personalet som virket som de styrte hotellet kunne ha vært litt mer profesjonelle. En kveld bestemte vi oss for å sette oss ned i baren for å spille kortspill. Klokka var så vidt passert 00:00. Lysene var på da vi kom ned. De som var på jobb satt på en stol og røykte, og da vi hadde satt oss ned, så slokket de alle lysene, og bare kikket på oss. Endte opp med at vi bare pakket sammen og gikk på rommet igjen. De andre kveldene da vi kom seinere hjem, så var de der fortsatt og lysene var på. Så kan ikke ha hatt noe med at de skulle «stenge» av til ett viss klokkeslett. Den ene dagen skulle vi ha middag på hotellet. Vi var ni stykker sammen, så kan forstå at det er vanskelig å ha all maten klar til samme tidspunkt - men det tok over en halvtime fra første person hadde fått maten, til den siste fikk. Det syns jeg var litt i det drøyeste laget. Maten var heller ikke noe man ble særlig imponert av, med lite tilbehør.

Bekreftet gjest: 2019-06-22


3 av 10

Trude,
Trondheim

+
Utsikten
-
Blandebatteriet på badet stakk nesten utenfor vasken, så det var svært vanskelig å få vasket seg uten å søle mye vann på gulvet. I tillegg var vanntrykket elendig og vanntemperaturen veldig ustabil. Flere dager måtte vi dusje i kaldt vann + at det manglet oppheng til dusjhodet. Det bør også komme bedre frem i beskrivelsen av hotellet at bakken opp er meget bratt og at det kan være en utfordring og gå opp på varme dager.

Bekreftet gjest: 2019-06-22


7 av 10

Stein ,
Stavanger

+
Flott utsikt, hyggelig personell
-
Mykere senger og wc forhold (papir i dunk) Busshutle til og fra byen

Bekreftet gjest: 2019-06-22


4 av 10

Anne Lise,
Stavanger

+
Fint i resepsjonsområdet.
-
Det går ikke å kalle leiligheten for "superior" når det kun var plass til en dobbel- og en enkelseng. Minimalt med plass til klær. Måtte ha det meste av klærne i kuffertene på rad, på gulvet.

Bekreftet gjest: 2019-06-22


7 av 10

Kari,
Sola

+
Utsikten
-
Ein må få romma når ein komme dit. Me måtte venta 90 minutt! Og då gjekk me og klagde og fekk rommet. Det skulle vera unødvendig!!!

Bekreftet gjest: 2019-06-15


1 av 10

Kari ,
Fjerdingby

+
Utsikten - beliggenheten, men den var jeg klar over da jeg har vært der 4 ganger. Denne gangen har Apollo bommet totalt på hva de har gitt oss i forhold til det vi hadde bestilt som var superior - sjekk selv rom nr 36 + vannpumpe rett utenfor terassedøren. Dette er skammelig å kale superioder å betale deretter.
-

Bekreftet gjest: 2019-06-15


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 3,5/5 Sovekvalitet
 • 3,5/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

127 vurderinger
Utmerket
 
64
Veldig bra
 
44
Bra
 
11
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

23.06.2019

Innlegg av TrudeN1 Heimdal, Norge

2,5-stjerners hotell

Nesten på toppen av en utrolig bratt bakke ligger Poseidon villas med en utsikt som er til å ta pusten fra deg, om ikke monsterbakken allerede har gjort det. Personalet er meget serviceminded og trivelig. Utsikten og personalet klarer ikke å veie opp for de andre manglene. Vanntrykket er så dårlig at det er en langtidsaffære å få dusjet. I tillegg er vanntemperaturen like dårlig. Når mam dusjer svinger den fra iskald til glovarm påbet blunk. Blandebatteriet på badet er så feil proposjonert at når man skrur det på, så rinner vannet nesten over kanten. Renholdet på rommet er også under pari. Gulvene var skitne hele tiden og oppi taklampene krydde det av mygg som selvfølgelig fløy opp når lampene ble brukt. Kjøkkenet er bra utstyrt med både vannkoker, stekepanne,kasseroller m.m Vil man fortsatt bo her bør man leie bil/moped eller være ganske sprek.

 
22.07.2018

Innlegg av Stian Ellingsen L

Veldig bra sted. Flott utsikt!

Kort vei til by og strand. Rent og skikkelig. Litt bratt bakke opp, dyr aircondition og litt støy fra veien. Totalt sett veldig fornøyd! Bassengområde med bar/restaurant, som passer for hele familien, med fantastisk utsikt over Egeerhavet.

 
08.06.2018

Innlegg av vidarp2013 Larvik kommune, Norge

Første gang på Skiathos.👍😎🌞😍

Veldig bra på Poseidon. Veldig fin utsikt over «Bystranda» Bratt bakke med mye trapper rett ned til stranda. Bratt bakke den andre veien til havna og «byen». Kjempe koselig med trange gater, koselige restauranter og små butikker av ymse slag. Leiligheten var grei nok. Rent og pent. Rengjøring hver dag! Ettroms nr. 14 i nedre bygning første etg. Det meste på stell,men en kontakt ved komfyren virket ikke. Sa i fra første dagen. Skulle ordnes ,men vi sa ifra da vi reiste også. Skulle ordnes. Håper det er ordnet til neste gjester. Vannkoker måtte kobles ved nattbordet. OK. Savnet kaffetrakter. Men Neskaffe går også greit. Den ofte nevnte opphengkroken til dursjen manglet fortsatt. Toalettpapiret må fortsatt legges i bøtte. Ligger muligens litt etter andre plasser i Hellas. Prøvde ikke bassenget da stranda ble flittig brukt. Koselig rundt der oppe med den lille bassengrestauranten med hyggelig betjening og god mat. Varm ettermiddag og kveldssol på terrassene. Sval og grei platting i skyggen ved inngangspartiet. Her var det også deilig morgensol til morgenkaffen. Det blir nå bygget et nytt bygg nedenfor som ataglig vil ta noe av utsikten mot stranda, men langt fra hele. Wifee i leilighetene var bra. Noe av det bedre vi har hatt på tur 👍 Stort sett et anbefalingsverdig sted. Takk for ei fin uke i slutten av mai.👍👍👍🇳🇴😎

 
12.08.2017

Innlegg av ostlia Lillestrøm, Norge

Topp!

For et sted! Magisk utsikt, rene rom og et delikat bassengområde. Betjening meget hyggelig og imøtekommende. Dette er et sted vi gjerne kommer tilbake til. Sengene noe harde, og putene noe små om det er noe man skal "plukke" på.

 
10.07.2017

Innlegg av 215dinesh Engelberg, Sveits

Fantastisk beliggenhet

Veldig bra leilighet. Fint pool område. Meget trivelig og hjelpsom betjening. Meget god standard på rommet og godt utstyrt. Alt er nytt og veldig pent. God rengjøring og ryddig. Dette stedet kan virkelig anbefales. Fantstisk fin utsikt og kveldssol men en må belage seg på en liten stigning når man går fra stranden og opp.