Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
7,6 av 10 Basert på 229 vurderinger Reevoo.com
Total vurdering
 
7,6 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Service
 
8,1 / 10
Fasiliteter
 
7,2 / 10
Mat og drikke
 
7,2 / 10
Rom / leilighet
 
6,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
7,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
7,5 / 10

10 siste vurderinger


6 av 10

Karoline,
Kristiansand

+
Bassengområdet var flott! De ansatte var veldig hyggelige og behjelpelige :) Fin balkong på hotellromet!
-
Svært harde madrasser!! Mugg på badet/dusjgardinet

Bekreftet gjest: 2019-08-10


8 av 10

,

+
Fantastisk utsikt reint og fint lite kamp om solsengene og vi fikk egne håndklær til solsengene ved poolen.veldig god mat på hotellet.
-
Bratt bakke ned til stranden anbefaler å ha med joggesko.det er 3 alternativer ned og opp til stranden og byen ,hugs å spør resepsjonen og disse alternativene .i klesskapet på rommet lukta det gammelt veldig gammelt kunne ikke ha klær i det.vi har vært mye i Hellas men aldri opplevd dette.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

NN ,
Vest Agder

+
Oppgradert bassengområde og ny resepsjon .Meget fint. Flott beliggenhet. , med nydelig utsikt.
-
Harde madrasser. Har feriert på dette hotellet flere år, madrassene er gamle og veldig harde. Burde oppgraderes.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


7 av 10

Pål,
Son

+
Beliggenhet
-
Dusjene kan enkelt forbedres. Dusjforheng i plast er vemmelig og dusjhodet må kunne henges opp. Aircondition og frokost er uforholdsmessig dyr.

Bekreftet gjest: 2019-08-10


9 av 10

Berit,
Kleppe

+
Hyggelig personale. Beliggenhet i forhold til bysentrum og strand. Utsikt.
-
Mykere madrasser.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


8 av 10

Arild,
Sauda

+
Service og plassering
-
Air condition bør være inkludert i prisen.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


7 av 10

Thomas,
Oslo

+
Bassengområde og beliggenhet, samt utsikt fra rommet
-
Bedre samsvar mellom bilder på apollo.no (deluxe rom) og realiteten. Her var det avvik. Ellers dårlig løsning på bad med manglende dusjoppheng og -forheng. Sofa på rommet opptok stor plass og blokkerte for åpning av terrassedør. Harde madrasser. Bedre lokalkunnskap hos hotellets ansatte, var lite hjelp å få når det kom til eksempelvis transportmuligheter til klosteret Evangelistria og anbefalte destinasjoner ellers på øya utover Skiathos.

Bekreftet gjest: 2019-08-03


6 av 10

Bente,
Lørenskog

+
Utsikten, personalet, koselig pool-bar
-
Mykere senger, bytte dusjforheng, nye blandebatteri på både kjøkken og bad, oppheng til dusjhode,

Bekreftet gjest: 2019-07-27


8 av 10

Svein,
Flekkefjord

+
Beliggenheten, de ansatte, god atmosfære
-
Madrassen og puten er altfor harde. Mange flere kroker til å henge fra seg vått tøy/håndklær

Bekreftet gjest: 2019-07-20


10 av 10

Rune,
Stavanger

+
God service, hyggelige personal, flott basseng
-
Legg inn aircondition avgiften i prisen til turen utgjør ikke så mye i totalprisen da dette er ett must for mange som reiser til varmere strøk.

Bekreftet gjest: 2019-07-20


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Verdi
  • 4/5 Renslighet

81% anbefaler hotellet

135 vurderinger
Utmerket
 
69
Veldig bra
 
46
Bra
 
12
Mindre bra
 
5
Dårlig
 
3

Fem siste vurderinger

23.08.2019

Innlegg av Mann-Nordby-48 Nordby, Norge

På mange måter et trivelig hotell, men ikke regn med å få det du betaler for.

+ Trivelig hotell og hyggelig personale. Stedet hadde en flott utsikt, ligger på toppen av en svært bratt bakke.Veldig god frokost. - Bestilte et veldig fint hotellrom med en stor fin balkong med havutsikt som vi hadde gledet oss til å bruke., men fikk et dårligere rom enn vi hadde betalt for og med en elendig balkong som ikke var brukbar for oss. Skuffet over dette og fikk heller ingen god hjelp fra vår reisearrangør apollo som vi ikke vil anbefale noen å bruke.

 
08.08.2019

Innlegg av 247bj_rnf Kvinesdal, Norge

Bra sted å bo

Vi reiste ned hit en familie på fem i begynnelsen av august. Dette er et trestjerners hotell/leilighet, ikke forvent mer. Glimrende beliggenhet med kort vei til sentrum og strand. Enkel men god standard med eget lite kjøkken på rommene. Gratis wifi fungerer svært dårlig, det samme gjør utrolig nok 4g nettet her oppe. Vi booket to rom, og fikk dessverre i hvert vårt bygg. Lurt å spesifisere det i bestillingen. Det var varmt og godt når vi var der, så aircon var en nødvendighet. 6 euro per døgn ekstra for det. Det er litt bratt ned til by og strand, men det var ikke noe problem egentlig. Anbefaler å utforske sidegatene i byen siden det er mange små perler der som feks Marias Pizza. Nydelig utsikt fra terrassen på hotellet. Fint basseng og stort sett hyggelig betjening. Frokosten var enkel, men egg, bacon og masse godt sylt og frukt gjorde at vi ikke manglet noe. Rensligheten var topp, sengene litt harde, men ok. Totalt sett et bra sted å bo på en superflott øy.

 
23.06.2019

Innlegg av TrudeN1 Heimdal, Norge

2,5-stjerners hotell

Nesten på toppen av en utrolig bratt bakke ligger Poseidon villas med en utsikt som er til å ta pusten fra deg, om ikke monsterbakken allerede har gjort det. Personalet er meget serviceminded og trivelig. Utsikten og personalet klarer ikke å veie opp for de andre manglene. Vanntrykket er så dårlig at det er en langtidsaffære å få dusjet. I tillegg er vanntemperaturen like dårlig. Når mam dusjer svinger den fra iskald til glovarm påbet blunk. Blandebatteriet på badet er så feil proposjonert at når man skrur det på, så rinner vannet nesten over kanten. Renholdet på rommet er også under pari. Gulvene var skitne hele tiden og oppi taklampene krydde det av mygg som selvfølgelig fløy opp når lampene ble brukt. Kjøkkenet er bra utstyrt med både vannkoker, stekepanne,kasseroller m.m Vil man fortsatt bo her bør man leie bil/moped eller være ganske sprek.

 
22.07.2018

Innlegg av Stian Ellingsen L

Veldig bra sted. Flott utsikt!

Kort vei til by og strand. Rent og skikkelig. Litt bratt bakke opp, dyr aircondition og litt støy fra veien. Totalt sett veldig fornøyd! Bassengområde med bar/restaurant, som passer for hele familien, med fantastisk utsikt over Egeerhavet.

 
08.06.2018

Innlegg av vidarp2013 Larvik kommune, Norge

Første gang på Skiathos.👍😎🌞😍

Veldig bra på Poseidon. Veldig fin utsikt over «Bystranda» Bratt bakke med mye trapper rett ned til stranda. Bratt bakke den andre veien til havna og «byen». Kjempe koselig med trange gater, koselige restauranter og små butikker av ymse slag. Leiligheten var grei nok. Rent og pent. Rengjøring hver dag! Ettroms nr. 14 i nedre bygning første etg. Det meste på stell,men en kontakt ved komfyren virket ikke. Sa i fra første dagen. Skulle ordnes ,men vi sa ifra da vi reiste også. Skulle ordnes. Håper det er ordnet til neste gjester. Vannkoker måtte kobles ved nattbordet. OK. Savnet kaffetrakter. Men Neskaffe går også greit. Den ofte nevnte opphengkroken til dursjen manglet fortsatt. Toalettpapiret må fortsatt legges i bøtte. Ligger muligens litt etter andre plasser i Hellas. Prøvde ikke bassenget da stranda ble flittig brukt. Koselig rundt der oppe med den lille bassengrestauranten med hyggelig betjening og god mat. Varm ettermiddag og kveldssol på terrassene. Sval og grei platting i skyggen ved inngangspartiet. Her var det også deilig morgensol til morgenkaffen. Det blir nå bygget et nytt bygg nedenfor som ataglig vil ta noe av utsikten mot stranda, men langt fra hele. Wifee i leilighetene var bra. Noe av det bedre vi har hatt på tur 👍 Stort sett et anbefalingsverdig sted. Takk for ei fin uke i slutten av mai.👍👍👍🇳🇴😎