Bilde av: Skiathos – tips før du drar

Skiathos – reisetips

På jakt etter det perfekte ferieparadiset? Sjekk ut Skiathos! Her møter du det mest rendyrkede greske øylivet, mange fornøyelser og vakre sandstrender. Finn inspirasjon før du reiser her.

Bestill din tur til Skiathos her»

Bilde av: Dykking på Skiathos

Full fart i ferien

Ta en pause fra playan! Skiathos er utmerket for alle typer aktiviteter, om du er ute etter å dykke eller bare ta en lang spasertur. Se våre tips.

Les mer
Bilde av: Skiathos

Litt av hvert

Marinparker, utendørskino, utflukter og shopping. For deg som liker å finne på noe i ferien, ta en kikk her for å få tips på diverse aktiviteter på Skiathos.

Les mer
Bilde fra: Ta turen til Karpathos

På og bortenfor Skiathos

Skiathos tilbyr mange severdigheter, blant annet øyas pittoreske hovedstad. Men gå ikke glipp av en tur til en av de mange, fantastiske øyene som ligger i kort avstand fra Skiathos. 

Se våre tips
Bilde av: Gresk salat

En ferie med gode matopplevelser

Sånn skal det smake! På Skiathos kryr det av hyggelige tavernaer som garantert byr på gastronomiske nytelser. Vi har samlet noen av de beste restaurantene og mattipsene her.

Les mer
Bilde av: Koukounariesstranden

Strandparadiset Skiathos

Hva er vel en solferie uten en bra strand? Skiathos er kjent for sine mange badeviker og strender, både livlige og rolige – og uansett hvilken du velger er vannet krystallklart slik du forventer i Hellas.

Les om våre favorittstrender