Fiorella Sea View

Velkommen til koselige Fiorella Sea View på Skiathos. Hotellet har tradisjonell gresk arkitektur og ligger bare noen minutter fra stranda Vasilias. Slapp av ved hotellets basseng eller ta en tur i butikkene og på restaurantene i sentrum, som ligger i gangavstand.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom i etasje for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 700 m
Til sentrum: 3,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Fiorella Sea View er bygd i tradisjonell stil i stein og ligger fin til i naturlige omgivelser med vakre oliventrær og pinjetrær.

Hotellet har et basseng med solsenger og parasoller, samt en poolbar med oppfriskende drikke. Det er også en terrasse for avkobling og en lun, hyggelig hage. Den nærmeste strande er Vasilias, men det er også kort vei til den populære stranda Megali Ammos. Gratis WiFi. Det er ca. 2 kilometer til sentrum med butikker og restauranter.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Verdt å vite

Viktig å merke seg at alle rommene nås via trapper.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt