1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet. Vurderingene samles inn via Reevoo, en uavhengig tredjepartstjeneste.
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,0 / 10
Service
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,1 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,5 / 10

10 siste vurderinger


10 av 10

Rune,
Sandnes

+
Beliggenhet Utsikt Bespisning Opplevelsen
-
HEIS i bygget

Bekreftet gjest: 2019-06-15


8 av 10

,

+
Beliggenhet, A la carte restaurant, utsikt, grei frokost, bilutleie på stedet
-
Daglig rengjøring av rom

Bekreftet gjest: 2019-06-15


9 av 10

Nina,
Skien

+
Veldig flott hotell. Fantastisk uteområde og DEN beliggenheten på høyden! Delikat, rent og ryddig, hyggelig betjening.
-
Det eneste som en kan sette fingeren på, er noe manglende rengjøring av rommet vårt. Sengetøyet vårt ble skiftet på maks 2 x i løpet av uka.. Ikke hver dag det var nok dusjhåndklær til oss på badet og vi måtte etterlyse mer toalettpapir.

Bekreftet gjest: 2019-06-01


7 av 10

,

+
-
Blidere ansatte, spesielt i frokostsalen

Bekreftet gjest: 2019-06-01


8 av 10

Randi ,
Klepp

+
vi bodde på samme hotel i 2018, Det vi liker er utsikten, og beliggenhet i forhold til andre strender
-
Vi komme nok tilbake, men vil nok neste gang oppgradere rom til litt mer enn vanlig dobbelrom med utsikt. rommet var romlig, men savnet hår føner. Sengene var dessuten elendige

Bekreftet gjest: 2019-06-01


9 av 10

Nina ,
Drammen

+
Utsikten var utrolig vakker, de ansatte var alltid blide og hjelpsomme. Bassengområde/barområde var vakkert og akkurat passe stort. Kjempefine strender på begge sider av hotellet.
-
Ferskpresset appelsinjuice til frokost og is/milkshake i baren hele åpningstiden (fantes kun is på hotellets restaurant på kvelden), hårføner på alle rom (dette kunne vel og merke lånes i resepsjonen)

Bekreftet gjest: 2019-06-01


8 av 10

Tom,
Jørpeland

+
Lokasjon, utsikt til havet
-

Bekreftet gjest: 2018-09-29


9 av 10

Ann,
Oslo

+
beliggenthet
-

Bekreftet gjest: 2018-09-15


10 av 10

Eva,
Oslo

+
Beliggenheten, utformingen, personalet
-
Savnet en nærbutikk med lokale priser

Bekreftet gjest: 2018-08-11


10 av 10

Birgit,
Oslo

+
Beliggenhet, aircondition, frokosten, hyggelig betjening, badehåndklær og gratis internett.
-
Noe bedre tilrettelegging for funksjonshemmede (mer rekkverk i uteområdene/trapper, dusj istedenfor badekar som er vanskelig å komme opp i)

Bekreftet gjest: 2018-07-21


Se alle vurderinger

En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.

Totalvurdering

 • 4,5/5 Sted
 • 4/5 Sovekvalitet
 • 4/5 Rom
 • 4,5/5 Service
 • 4/5 Verdi
 • 4,5/5 Renslighet

84% anbefaler hotellet

1511 vurderinger
Utmerket
 
836
Veldig bra
 
356
Bra
 
167
Mindre bra
 
98
Dårlig
 
56

Fem siste vurderinger

11.08.2018

Innlegg av 884evah Oslo, Norge

Flott sommerferie

Hotellet ligger på en høyde med en vanvittig utsikt over havet inkludert en vakker solnedgang. Hotellet er stort men de har likevel klart å lage soner som skaper en intim, koselig atmosfære med levende musikk på kveldstid. Utvendig er det frodig med blomster overalt og smilende personale. Personalet her er veldig hyggelige, hjelpsomme og oppmerksomme -på alle plan- de i resepsjonen, gutta som bærer baggasjen opp trappene med et smil, gutta i bassengbaren (en hilsen til kloke, kunnskapsrike Pablo som delte entusiastisk med oss)og de i frokostsalen/white view. En takk også til rengjøringspersonalet som sørget for et rent og strøkent rom/omgivelser hver dag og de hyggelige jentene i hotellbutikkenđŸ€— Rent og pent overalt og god mat i gedigne porsjoner! Vi er en familie med to tenåringsjenter og vi kan si at vi har stortrivdes hele uka. Bassenget er stort, dypt og med utsikt til Koukonaries beach i umiddelbar nærhet med mange vannsportaktiviteter og flotte luxusbåter. I tilknytning til hotellet finnes Marathastranden som er den aller chilleste og fineste stranden - synes vi. Pinjetrær, drueranker, treparasoller og stedets chilleste bar finnes på denne stranda med den fineste gyldne sanden og krystallklart vann. At man må gå noen trappetrinn for å komme til og fra er bare bra trening. Solsengene reserveres fra en egen nettside, eller personlig oppmøte kl 08:00. Til slutt en takk til Irini for at hun tok i mot oss og for deilig frukt og rødvin! Tusen takk. Vi kommer så gjerne tilbake! Hilsen oss på rom 508/509 Eva, Rolf, Sofie og Hedda❀»Happy people - happy life»

 
22.07.2018

Innlegg av Gudrun H

Mr &mrs

Bodde en uke på hotellet. Kjempefint nyoppusset rom. God frokost var det og. Behjelpelige betjening i resepsjonen. Kjekke servitører i baren. Vi spiste siste kvelden på takterrassen på the White wiuv restaurant. God mat og god vin. Koselige kelnere. Nydelig å få se solnedgang. 😊

 
04.10.2015

Innlegg av Randi B Skiathos by, Hellas

Ikke velg Skiathos Palase hotell

Hotellet er mye mer slitent enn det ser ut på bildene. Servicen i frokostsalen står av enkelte til stryk. Servitørene virket slitne og lei av alle gjestene. Ingen av servitørene hilste da vi kom om morgenen. Det var nesten ikke mulig å sitte ute å spise pga. Veldig mange veps. I resepsjonen var det spesielt en resepsjonist som burde fått seg noe annet å gjøre. Frokosten var veldig bra. Rommene var fine og rene. De hyggeligste menneskene på hotellet var rengjøringspersonale. De var alltid smilende, vennlige og imøtekommende. Vi kommer ikke til å anbefale dette hotellet til andre, og vi synes ikke de fortjener stjernene de har fått.

 
03.10.2015

Innlegg av Rolf N Oslo, Norge

Forferdelig

Slitte rom og uteplasser. Lite imøtekommende resepsjonister. Rommet var rått, uten vinduer, kun vindu i en dør, utsikt rett i en skråning. Når det regnet raste det steiner nedover skråningen. Sengene var harde som stein. Hadde vondt i rygg og hofter etter dette oppholdet.

 
03.09.2015

Innlegg av MortyBlack

Elendig service, passelig beliggenhet

De ansatte på Palace har gitt opp. Det er ingen service å spore og man er mer eller mindre overlatt til seg selv. Det er sure miner og frekke svar blant de fleste. Det eneste som løfter hotellet fra 1 til 2 stjerner er utsikten. Ellers er hotellet så langt fra byen at man er bundet til den svette og lange bussturen med 22 holdeplasser til sentrum.