1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Skiathos Palace

  • • Fint bassengområde
  • • Gratis hotellbuss til Skiathos by
  • • Utmerket grillrestaurant

Har man først bodd på Skiathos Palace én gang, så kommer man gjerne tilbake. Den fantastiske panoramautsikten fra bassengområdet én av grunnene til at hotellet er så populært.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med havutsikt for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person. Executiverom for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Toroms suite med 4 ord. senger for 4 personer. Superiorrom, wing for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 104 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Irini. Guest relations manager!
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Palace er et stort ferieanlegg som ligger på en høyde med storslått utsikt over havet og Koukounaries-stranden. Meget pent bassengområde med gratis solstoler og parasoller, og poolbar med enkel matservering. Grillrestaurant med lokale retter, og fisk og skalldyr.

Gratis WiFi i fellesområdene, høyhastighet mot avgift. Deponering mot avgift i resepsjonen. Stor TV-salong med kort- og brettspill. Hotellshop og lekeplass i høysesongen. Tennisbaner. Massasje mot avgift. Room service. Bratte bakker og trapper opp til hotellet. Ca 1 km til nærmeste lille tettsted. Gratis hotellbuss til Skiathos by (ca. 9 km); mot avgift til Koukounaries- og Marathon-strendene. Regelmessig rutebussforbindelse til Skiathos by (ca. 9 km). Bratt bakke fører opp til hotellet. Gjennomgangstrafikk.

Ved ankomst/avreise i høysesong stopper bussen ca. 100 meter fra hotellet. Pga. problemer med fremkommeligheten vil bagasjen bli fraktet t/r hotellet med egen transport.

Måltider

Frokostbuffé.
Halvpensjon mot tillegg.

Verdt å vite

Dette er et Green Key-merket hotell. Det innebærer at hotellet jobber med å minimere sin miljøbelastning samt bidra til å utgjøre en forskjell både miljømessig og sosialt.