1. Fly & hotell

  2. Romtype

  3. Tillegg

  4. Opplysninger

  5. Bekreft

  6. Ferdig

Skiathos Palace

  • • Fint bassengområde
  • • Gratis hotellbuss til Skiathos by
  • • Utmerket grillrestaurant

Har man først bodd på Skiathos Palace én gang, så kommer man gjerne tilbake. Den fantastiske panoramautsikten fra bassengområdet én av grunnene til at hotellet er så populært.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Dobbeltrom for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom med havutsikt for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Enkeltrom for 1 person. Executiverom for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2-3 personer. Toroms suite for 4 personer. Superiorrom, wing for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Siste vurdering

Beliggenhet og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 250 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Skiathos Palace er et stort ferieanlegg som ligger på en høyde med storslått utsikt over havet og Koukounaries-stranden. Meget pent bassengområde med gratis solsenger og parasoller, og poolbar med enkel matservering.

Bufférestaurant. Grillrestauranten White View byr på havutsikt og her serveres gresk mat samt fisk og skalldyr. En kveld i uken arrangerer hotellet BBQ-aften mot avgift (inkludert for gjester med halvpensjon) .

Gratis WiFi i fellesområdene, høyhastighet mot avgift. Deponering mot avgift i resepsjonen. Stor TV-salong med kort- og brettspill. Hotellshop og lekeplass i høysesongen. Tennisbaner. Massasje mot avgift. Room service. Bratte bakker og trapper opp til hotellet. Ca 1 kilometer til nærmeste lille tettsted. Gratis hotellbuss til Skiathos by som ligger ca. 11,5 kilometer unna. Buss til Koukounaries- og Marathon-strendene mot avgift. Regelmessig rutebussforbindelse til Skiathos by. Bratt bakke fører opp til hotellet. Gjennomgangstrafikk.

Ved ankomst/avreise i høysesong stopper bussen ca. 200 meter fra hotellet. Pga. problemer med fremkommeligheten vil bagasjen bli fraktet t/r hotellet med egen transport.

Måltider

Frokostbuffé inkludert. Halvpensjon mot tillegg.