Reisemål – Skiathos

feriesteder sortert etter

I Megali Ammos tilbringer du dagene på den herlige sandstranden. Apollo har mange hotellalternativer, så det er bare å velge og vrake!

Mer om Megali Ammos 7 hoteller fra 4 777 NOK

Lengter du etter avkobling, sol og bad passer en reise til Achladies perfekt! Her bor du blant oliventrær, med kort vei til shopping og uteliv i Skiathos by, dersom det skulle bli for stille.

Mer om Achladies 8 hoteller fra 4 550 NOK

I Skiathos by venter massevis av restauranter med alle tenkelige menyer, et pulserende natteliv og morsom shopping. Byen er moderne og svært populær, også blant skandinaver.

Mer om Skiathos By 3 hoteller fra 5 582 NOK

Reis til Koukounaries som kan skilte med en av Europas beste strender! Her venter myk sand og krystallklart vann. Velkommen til paradiset!

Mer om Koukounaries 2 hoteller fra 5 991 NOK

Reis til Skiathos og den herlige badebukta Vasilias. På Apollos hotell Kassandra Bay, kan du glede deg til en førsteklasses ferieopplevelse – rett ved den herlige, innbydende stranden.

Mer om Vasilias 3 hoteller fra 5 985 NOK

Reis til Skiathos og det rolige området Troulos i sommer! Troulos er perfekt for barnefamilier som ønsker fred og ro i ferien.

Mer om Troulos 1 hoteller fra 5 701 NOK

Aselinos er et rolig sted på nordsiden av Skiathos. Her kan du slappe av på en urørt del av øya med fotturer i vakker natur og bad ved den nydelige sandstranden. ta turen til det lille klosteret Kounistra og kos deg med gresk mat på en taverna ved stranden.

Mer om Aselinos 1 hoteller fra 8 438 NOK