Reisemål – Skiathos

feriesteder sortert etter

I Megali Ammos tilbringer du dagene på den herlige sandstranden. Apollo har mange hotellalternativer, så det er bare å velge og vrake!

Mer om Megali Ammos 8 hoteller fra 2 898 NOK

Lengter du etter avkobling, sol og bad passer en reise til Achladies perfekt! Her bor du blant oliventrær, med kort vei til shopping og uteliv i Skiathos by, dersom det skulle bli for stille.

Mer om Achladies 8 hoteller fra 2 398 NOK

I Skiathos by venter massevis av restauranter med alle tenkelige menyer, et pulserende natteliv og morsom shopping. Byen er moderne og svært populær, også blant skandinaver.

Mer om Skiathos By 3 hoteller fra 5 938 NOK

Reis til Koukounaries som kan skilte med en av Europas beste strender! Her venter myk sand og krystallklart vann. Velkommen til paradiset!

Mer om Koukounaries 2 hoteller fra 4 248 NOK

Reis til Skiathos og den herlige badebukta Vasilias. På Apollos hotell Kassandra Bay, kan du glede deg til en førsteklasses ferieopplevelse – rett ved den herlige, innbydende stranden.

Mer om Vasilias 3 hoteller fra 5 985 NOK

Aselinos er et rolig sted på nordsiden av Skiathos. Her kan du slappe av på en urørt del av øya med fotturer i vakker natur og bad ved den nydelige sandstranden. ta turen til det lille klosteret Kounistra og kos deg med gresk mat på en taverna ved stranden.

Mer om Aselinos 1 hoteller fra 7 877 NOK

Ønsker du en ferie i fredfulle og frodige omgivelser? Da bør du legge turen til Kanapitsa og Kalamaki på sørsiden av Skiathos. Blant private villaer finner du koselige tavernaer og vakre badestrender. Vil du føle pulsen på Skiathos' byliv så ligger Skiathos by kun en bussreise unna.

Mer om Kanapitsa & Kalamaki 2 hoteller fra 5 528 NOK