Azzuro

Azzuro er et leilighetshotell som ligger fint til på en høyde med utsikt over Achladies. Her kan du nyte noe godt å drikke i poolbaren mens du kjenner havbrisen fra Egeerhavet. Fra hotellet er det gangavstand til strendene Vassiliasstranden og Achladiesstranden.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter i etasje for 2-4 personer. Ettromsleiligheter for 2 personer/2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fantstisk utsikt
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 500 m
Til sentrum: 350 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Azzurro ligger vakkert på en høyde med utsikt over Egeerhavet og de nærliggende øyene. Her kan du bestille en frisk frappé eller en enkel rett fra poolbaren mens du nyter den flotte utsikten. Bassengområde med en barneseksjon i bassenget.

Hotellet har restaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Det er ikke resepsjon på hotellet, men på dagtid er det personalet i poolbaren som hjelper til.

Det er ca. 350 meter til sentrum av Achladies der du finner noen tavernaer og restauranter. Ca. 4 kilometer til sentrum av Skiathos by der du finner et bredt tilbud av restauranter, kaféer, barer og butikker. Gode bussforbindelser til Skiathos by og strendene på øya. Det er også mulig å ta taxibåt fra stranden i Achladies til Skiathos by. Lokaltrafikk i området. 

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Hotellet ligger høyt og veien til stranden går via en bratt bakke.
  • Ved ankomst og avreise stopper bussen ca. 300 meter fra hotellet, nedenfor bakken. På grunn av problem med fremkommelighet fraktes bagasjen rett til hotellet med en egen transport.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt