Utflukter – Sivota

Opplev mer i ferien – bli med på utflukt! Vil du være sikker på å få plass på akkurat den utflukten du ønsker, så kan du bestille her og nå. Eller du kan vente til du er vel fremme på reisemålet og bestille via reiseapp'en.

Alle kan bestille utflukter hos oss – det er ingen forutsetning at du reiser med oss.

Last ned app'en


Albanske høydepunkter

Går fra: 

Bli med oss over landegrensen til Albania, ett av Europas minst utforskede land. Vi besøker feriebyen Saranda og ser den vakre kystlinjen, det yrende folkelivet og områdets rike historie. Utflukten går også til Butrint, en imponerende arkeologisk utgravningsplass fra blant annet bysantinerne. Se amfiteateret, et gammelt badehus og bygninger som er over 2 800 år gamle.

Ikke inkludert: Mat og drikke
Passopplysninger må oppgis ved bestilling. Utflukten kan kun bestilles på reisemålet.

Voksne (12+ år): 642 NOK
Barn (2-11 år): 326 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Finsk, Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Fredag
Bestill

Korfu på egen hånd

Går fra: 

Sett av en dag og legg turen til Korfu og oppdag denne herlige øya. Korfus hovedstad eller Kerkyra som lokalbefolkningen selv kaller den, ligner ikke på andre greske byer – her er den venetianske, franske og engelske påvirkningen tydelig i den sjarmerende middelhavsarkitekturen.

Har du lyst til å shoppe er det flust av butikker langs de smale gatene i Gamlebyen. Midt i byen ligger Esplanaden, som er en herlig blanding av torg og park med kaféer, restauranter og barer. Det er bare å sette seg ned og titte på livet.

Utflukten går med båt fra havnen i Sivota.
Ikke inkludert: Mat og drikke

Klosterkomplekset Meteora

Bli med til Meteora, dette enorme klosterkomplekset som står på Unescos verdensarvliste. Meteora er kjent for sine høye klipper og klostrene som er bygget på toppen av dem. Før i tiden klatret munkene og nonnene opp langs taustiger eller ble heiset opp i nett. I dag er det trappetrinn  hugget inn i fjellet slik at det er forholdsvis enkelt å gå opp. Det omkringliggende landskapet gjør turen opp nesten like vakker som målet!

Ikke inkludert: Mat og drikke.

Voksne (12+ år): 592 NOK
Barn (2-11 år): 296 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Onsdag
Bestill

Mytiske Epirius

Ikke langt fra Parga flyter Acheron sakte mot havet; elva som ble kalt Styx i den greske mytologien. Sagnet forteller at det var i denne elva Achilles ble dyppet av sin mor for å bli udødelig, men hælen ble altså ikke våt. Dagen begynner med en båttur på elva og drar til landsbyen Gliki der vi spiser lunsj og hvor elva har sitt utspring. Bli med guiden på eventyr gjennom det kjølige vannet.

Inkludert: Lunsj med vann

Voksne (12+ år): 553 NOK
Barn (2-11 år): 395 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Torsdag
Bestill

Paxos & Antipaxos

Går fra: 

Gå ikke glipp av en herlig dag til sjøs, der du kan sole deg på dekk mens vi seiler til de idylliske øyene Paxos og Antipaxos. Vi starter med et besøk til byen Lakka, nord for Paxos og fortsetter til de nærliggende grottene, om være tillater det. Deretter drar vi til Antipaxos for å ta en svømmetur. Vannet er utrolig krystallklart så glem ikke å ta med snorklingsutstyret! På Paxos kommer vi til å besøke øyas største by, Gaios, der det er satt av to timer til å utforske byen på egen hånd. Pass på å spise her, shoppe litt eller ta en tur på den lille stranda som ligger her.

Inkludert: Skandinavisktalende guide.
Ikke inkludert: Mat, drikke og transport til havnen.

Sivota øytur

Går fra: 

Rundt de små øyene Agios Nikolaus og Mavro Oros er det flere vakre strender som du bare kommer til med båt. På denne øyturen får du muligheten til å besøke en av de mest kjente – Picina Beach, også kjent som The Blue Lagoon. Turen starter kl. 10 om morgenen og går ut fra fyret i havna i Sivota. Båtturen tar omtrent 1 time og etter ferden kan du velge å bli en stund på stranden i Piscina Beach, også kjent som The Blue Lagoon. Derfra kan du ta en senere båt tilbake, uten ekstra kostnad.

Inkludert: Skandinavisktalende guide
Ikke inkludert: Mat, drikke og transport

Voksne (12+ år): 99 NOK
Barn (2-11 år): 50 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk, Skandinavisk
Varighet: Heldag
Dag(er): Fredag, Lørdag, Søndag
Bestill

Zagoria og Vikosravinen

Går fra: 

En heldagstur gjennom vakker natur i Zagoira: vi starter med en spasertur gjennom gamlebyen i Ioannina og besøker en av moskéene fra den osmanske perioden. Så kjører vi videre nordover til landsbyen Monodendri, hvor vi går ned til Agia Paraskevi-klosteret som ligger på kanten av Vikosravinen. Herlig utsikt! Det blir også fotostopp i Oxia og ved to av de vakre gamle steinbruene som er typiske for Epirus-regionen. Vi legger inn en kaffepause i landsbyen Kioi, før tilbaketuren til Sivota.

Mat og/eller drikke er ikke inkludert.

Voksne (12+ år): 543 NOK
Barn (2-11 år): 277 NOK
Spedbarn (0-2 år): 0 NOK
Språk: Engelsk
Varighet: Heldag
Dag(er): Onsdag
Bestill