Rom/leiligheter

Dobbeltrom

Isola Verdes dobbeltrom er som hjemme bare litt bedre. Rommene vender mot havet og på balkongen er det en pergola som beskytter mot solen. Ekstraseng i sovesofa. Alle rommene har en egen espressomaskin og Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom i de øvre etasjene, halvpensjon

Isola Verdes dobbeltrom med halvpensjon er som hjemme bare litt bedre. Rommene ligger i de øvre etasjene og vender mot havet. På balkongen er det en pergola som beskytter mot solen. Alle rommene har en egen espressomaskin og Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Minibar. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Balkong som vender mot havet. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Dobbeltrom med eget basseng

Isola Verdes dobbeltrom med eget basseng er en mer luksuriøs versjon av ferien. Espressomaskin og Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Minibar. Ekstraseng i sovesofa. Rommene har utsikt mot bassenget og havet, og på terrassen er det et eget basseng. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2 / 1-3, hvorav 1 barn

Dobbeltrom med eget basseng, halvpensjon

Isola Verdes dobbeltrom med eget basseng og halvpensjon inkludert gir en litt mer luksuriøs feriefølelse. Her er det espressomaskin og Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Minibar. Rommene har utsikt mot bassenget og havet, og på terrassen er det et eget bassenget. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2

Handikapvennlige dobbeltrom med eget basseng

Isola Verdes handikapvennlige dobbeltrom med eget basseng gir en litt mer luksuriøs feriefølelse. Her er det espressomaskin og Bluetooth-høytaler kan lånes i resepsjonen mot depositum. Minibar. Rommene har utsikt mot bassenget og havet, og på terrassen er det et eget bassenget. Gratis luftkondisjonering, safe og WiFi. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Uteplass med eget basseng. Rengjøring 7 ggr/uke.
Antall personer: 1-2