Kouros Village

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Velkommen til Santorini og Kouros Village, et strandhotell for voksne livsnytere. Her møter du i en tradisjonell, kykladisk stil med hvit fasade, bougainvillea som vakkert dekorerer og gresk sjarme. Du kan hvile ut i det fine bassengområdet og nyte frokostbufféen med retter fra Middelhavet. Utenfor døra venter sentrum i Perissa med et hyggelig utvalg av restauranter.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Superiorrom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 100 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kouros Village ligger veldig fint til ved stranden i koselige Perissa på Santorini, og tar imot gjester over 16 år. Hotellet er bygd i tradisjonell kykladisk stil med hvit fasade og dekorert med grønne planter og dyp rosa bougainvillea. I bassengområdet er det solsenger, parasoller og en poolbar der du kan kjøpe noe deilig å drikke i solen. Et steinkast unna venter den fine stranden i Perissa.

Hotellets restaurant serverer en herlig frokostbuffé med klassiskere fra Middelhavet. Du surfer gratis med WiFi på hele hotellet og resepsjonen er åpen døgnet rundt. Sentrum i Perissa ligger i gangavstand og her er det et hyggelig utvalg av tavernaer, restauranter, barer og butikker. Øyas hovedstad Fira ligger ca. 18 kilometer fra hotellet, og dit kommer du med taxi eller lokalbussen.

Måltider

Frokostbuffé inkludert.

Avgift som betales til hotellet

Som hotellgjest i Hellas betaler du en avgift de greske myndighetene har pålagt hotellene. Avgiften betales til hotellet ved utsjekk i kontanter eller med kort. Denne avgiften er ikke inkludert i reisens pris. Det er viktig å merke seg at Apollos klassifisering kan skille seg fra den offisielle hotellklassifiseringen, som ligger til grunn for avgiftens størrelse. Dette betaler du:

  • 1-2 stjerner: 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
  • 5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt